Πολιτικη & Οικονομια

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Προβάδισμα Ανδρουλάκη δείχνει νέα δημοσκόπηση της Οpinion Poll

Ποιος κρίνεται ότι μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αν μπορώ να φανταστώ την Ελλάδα χωρίς το ΠΑΣΟΚ λέει;
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

ΠΑΣΟΚ: Προβάδισμα Ανδρουλάκη δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προβάδισμα του Νίκου Ανδρουλάκη ενόψει των εκλογών του ΠΑΣΟΚ «βγάζει» το βαρόμετρο της Οpinion Poll για το Action 24. έξι ημέρες πριν από τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου. 

Στην πρόθεση ψήφου, στο σύνολο εκείνων που δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στο ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται οριακά με 26,5% έναντι 25,8% του Χάρη Δούκα και 18,1% της Άννας Διαμαντοπούλου.  

op-pasok-synolo

Στο ίδιο ερώτημα προς τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ ο Νίκος Ανδρουλάκης ανοίγει την ψαλίδα από τον Χάρη Δούκα με 32,2% έναντι 30,7%. Ωστόσο στην τρίτη θέση είναι ο Παύλος Γερουλάνος με 15,2% και ακολουθεί η Άννα Διαμαντοπούλου με 15%.

op-pasok-prothesi-pasokoi

Το απόλυτο ντέρμπι ανάμεσα σε Ανδρουλάκη και Δούκα καταγράφεται στο ερώτημα επί του συνόλου όλων όσοι δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 43,7% έναντι 43,1% του Χάρη Δούκα ενώ οι αναποφάσιστοι είναι στο 3,3%. 

thumbnail-karta-10

Αίσθηση πάντως εξακολουθεί να προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους έξι υποψήφιους αρχηγούς του ΠΑΣΟΚ δεν κρίνεται ως το πρόσωπο που μπορεί να νικήσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Στο σύνολο των ερωτηθέντων το 41,3% απαντά «κανένας». Ο Χάρης Δούκας ακολουθεί με ποσοστό 14,3%, ο Νίκος Ανδρουλάκης με 11,5% και η Άννα Διαμαντοπούλου με 11,4%. 

 Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστό 25,3% πιστεύουν πως τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να νικήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης. Τον Χάρη Δούκα υποδεικνύει το 21,4% και την Άννα Διαμαντοπούλου το 15,7%. Το 15,2% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ απαντά «κανένας». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.