Πολιτικη & Οικονομια

Το βίντεο - έκπληξη της Άννας Διαμαντοπούλου με «Απαράδεκτους» και Φασουλή για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ

«Δεν μιλάει ξύλινα, αλλά είναι φυτό»: Γιάννης Μπέζος, Σταμάτης Φασουλής, Σπύρος Παπαδόπουλος και Δήμητρα Παπαδοπούλου στο νέο σποτ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Βίντεο της Άννας Διαμαντοπούλου με Απαράδεκτους και Φασουλή για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ - Δείτε το

Με ένα χιουμοριστικό βίντεο - έκπληξη για τις επικείμενες εκλογές στο ΠΑΣΟΚ η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος Άννα Διαμαντοπούλου συζητά με τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Μπέζο.

Οι τέσσερίς τους γευματίζουν σε κάποιο εστιατόριο και συζητούν. Η Άννα Διαμαντοπούλου τους εξηγεί τη σημασία των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου να την πειράζει λέγοντας: «Πολλά δεν λέει;».

Στη συνέχεια μαζί με τον Σπύρο Παπαδόπουλο πειράζουν τον Γιάννη Μπέζο προσποιούμενοι ότι έχει γίνει... αγνώριστος.

«Κοίτα πώς έγινε ο Γιάννης!» λένε, με τον Σπύρο μάλιστα να επαναλαμβάνει την κλασική ατάκα από τη σειρά «Απαράδεκτοι», στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι τρεις ηθοποιοί: Τι έγινε ρε παιδιά!

«Με τα γυαλιά είμαι πιο σοφιστικέ», γι' αυτό δεν με αναγνωρίζετε, απαντάει ο Μπέζος και στη συνέχεια μιλάει για την κ. Διαμαντοπούλου σημειώνοντας: «Ας έχουμε και κάτι πιο ευγενικό στην πολιτική, φτάνει πια με το κατσαπλιάδικο».

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος προσθέτει: «Η Αννα δεν μιλάει ξύλινα» για να λάβει την απάντηση από τη Δήμητρα «Είναι φυτό όμως!». Οι δυο τους που γνωρίζονται από το σχολείο και παραμένουν καλές φίλες μέχρι σήμερα εξήγησαν ότι η Διαμαντοπούλου διάβαζε και η Δήμητρα... την εκμεταλλευόταν.

Το βίντεο κλείνει με τον Σπύρο να λέει στην υποψήφια πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ: «Σε χρειαζόμαστε, σε έχουμε ανάγκη».

Στην ανάρτηση που έκανε η Άννα Διαμαντοπούλου γράφει: «Μέσα στην ταχύτητα και την πίεση της εκλογικής εκστρατείας ένιωσα ευλογημένη που βρέθηκα ένα βράδυ, σε αυτό το τραπέζι με τέτοιο ειδικό βάρος τέχνης και ταλέντου. Σταμάτη, Γιάννη, Σπύρο, και φυσικά Δημητράκι μου, σας ευχαριστώ για τα ωραία λόγια σας, για την κριτική σας ματιά, για τις ιδέες, την ειλκρίνειά σας και φυσικά για το χιούμορ σας. Δεν ξέρω αν θα στηθείτε κι εσείς σε κάποια ουρά στις 6 Οκτώβρη, μακάρι!».

Δείτε παρακάτω το χιουμοριστικό βίντεο: