Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία, που ενώνει και με σχέδιο για να νικήσει τη ΝΔ

Τα νέα σποτ του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Γερουλάνος: Το ΠΑΣΟΚ χρειάζεται νέα ηγεσία, που ενώνει και με σχέδιο για να νικήσει τη ΝΔ - Τα νέα σποτ του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 

Στην κορύφωση της προεκλογικής του καμπάνιας, ανακεφαλαιώνοντας τη μέχρι τώρα πορεία νίκης, ο Παύλος Γερουλάνος δίνει σήμερα στη δημοσιότητα δύο νέα σποτ, που αποτυπώνουν αυτό που υπηρετεί -όπως χαρακτηριστικά λέει- η υποψηφιότητά του: μία επιλογή νίκης για το ΠΑΣΟΚ, μία επιλογή προοπτικής για την Ελλάδα.

Για να κερδίσει το ΠΑΣΟΚ τη Νέα Δημοκρατία, στις επόμενες εκλογές, πρέπει να αλλάξει ηγεσία. Και, αφενός, από κόμμα των παρεών και των κολλητών, να γίνει κόμμα όλων των στελεχών και των πολιτών. Κόμμα του οποίου ο Πρόεδρος μπορεί να λέει «δεν έχω κομματική παρέα, δεν έχω δική μου “ομάδα”, έχω μάθει να φτιάχνω ομάδες με όποιον και όποια θέλει να προσφέρει» τονίζει ο Παύλος Γερουλάνος.

Και αφετέρου, απέναντι στον “μονόδρομο”, όπως παρουσιάζει την πολιτική της, των ανισοτήτων και του υπερσυγκεντρωτισμού, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, να έχει το σχέδιο και να μπορεί το ΠΑΣΟΚ να πει «υπάρχει άλλος δρόμος, ώστε να νιώσει κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνας, ότι δεν παλεύει πια μόνος».

Τα δύο νέα σποτ του Παύλου Γερουλάνου

Η συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου στον ρ/σ “Real FM”

«Πιστεύω ότι όποια μάχη και αν έχει να δώσει το κόμμα σου, τη δίνεις. Με το σχέδιο που έχω καταθέσει, με την εμπειρία που έχω, αλλά και με τη δυνατότητά μου να κρατήσω το κόμμα ενωμένο στο μέλλον, η δική μου υποψηφιότητα είναι αυτή που μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά και να αρχίσει να προσθέτει δυνάμεις από όλο τον προοδευτικό χώρο, προς το ΠΑΣΟΚ» υπογράμμισε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM», στους δημοσιογράφους Γιώργο Παγάνη και Αναστασία Γιάμαλη, ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος και συμπλήρωσε: «Μην ξεχνάτε ότι τριάμισι εκατομμύρια Ελληνίδες και Έλληνες δεν πάνε στην κάλπη. Πολλοί από αυτούς ήταν ΠΑΣΟΚ, είναι προοδευτικοί πολίτες που περιμένουν να ακούσουν κάτι που θα τους γεμίσει ελπίδα, ότι κάτι θα αλλάξει στη χώρα. Ότι θα πάψουμε να λειτουργούμε υπέρ των ανισοτήτων που δημιουργούνται. Ότι θα αρχίσουμε να μοιράζουμε πλούτο, πολύ πιο δίκαια. Ότι θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα τα οποία μας έρχονται από το εξωτερικό και τη δημόσια περιουσία, για να χρηματοδοτήσουμε τα μεγάλα κοινωνικά έργα που έχουμε μπροστά μας, στην παιδεία και στην υγεία. Ο κόσμος ελπίζει σε ένα διαφορετικό μοντέλο. Αν τους δώσουμε αυτή την ελπίδα, πιστεύω θα ανταποκριθούν και θα έρθουν στο ΠΑΣΟΚ».