- CITY GUIDE
- PODCAST
-
12°
Έντονη αντιπαράθεση Κωνσταντοπούλου με Μαρκόπουλο: «Εγώ δεν είμαι γυμνοσάλιαγκας σαν εσάς»
H απάντηση του βουλευτή Πειραιά
Ζωή Κωνσταντοπούλου: Έντονη λεκτική αντιπαράθεση με τον βουλευτή Μαρκόπουλο
Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στην ολομέλεια της Βουλής, με την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλο, να έχουν μία έντονη λεκτική αντιπαράθεση.
Το πολιτικό κλίμα πυροδοτήθηκε, όταν η Zωή Κωνσταντόπουλου - κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Νέο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων - σχολιάζοντας την ερώτηση για τα «κόκκινα δάνεια» που κατέθεσαν οι 11 βουλευτές της ΝΔ, προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας, Κωστή Χατζηδάκη, έκανε λόγο για «παλικαράδες», συμπληρώνοντας ότι η ίδια και το κόμμα της δεν είναι σαν αυτούς.
Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Μαρκόπουλου, που έσπευσε να υπερασπιστεί τους συναδέλφους του φωνάζοντάς της από τα κοινοβουλευτικά έδρανα, ότι αυτούς που χαρακτηρίζει έτσι «είναι ψηφισμένοι από τον ελληνικό λαό» αντίθετα από τους βουλευτές της που είναι όλοι διορισμένοι από την ίδια.
Η κ. Κωνσταντοπούλου του επιτέθηκε προσωπικά, κατηγορώντας τον ότι στην Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση των Τεμπών, λειτούργησε ως «πρόσωπο για τις βρώμικες δουλειές» προσθέτοντας ότι «εγώ δεν είμαι γυμνοσάλιαγκας σαν εσάς».
Τόσο ο ίδιος, όσο και οι βουλευτές της ΝΔ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την συμπεριφορά της, κάνοντας λόγο για «μπούλιγνκ» εναντίον βουλευτών.
Ο προεδρεύον του Σώματος, Γιάννης Πλακιωτάκης, αναγκάστηκε να παρέμβει για να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου ζήτησε να μην διαγραφεί τίποτα από τα πρακτικά της Βουλής.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το μήνυμα Γεωργιάδη από το Μετρό Συντάγματος
Η πρόεδρος του Συλλόγου Θυμάτων των Τεμπών θέτει μάλιστα ερωτήματα προς την αρχή
Με αφορμή το street party ηλεκτρονικής μουσικής που διοργανώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λαμπρινή
Μελέτη δείχνει υψηλή διείσδυση του ασιατικού ηλεκτρονικού εμπορίου - Βασικό κίνητρο η χαμηλή τιμή
Νέα εποχή ενεργειακής αυτονομίας και περιβαλλοντικής αναβάθμισης
Ο πρωθυπουργός ξεκαθαρίζει τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στις κινητοποιήσεις
Τι είπε για ΟΠΕΚΕΠΕ, Άγνωστο Στρατιώτη και τα 5 του παιδιά
Οι ψηφιακοί έλεγχοι αποκάλυψαν αδήλωτους τζίρους - Ιστορική μείωση φοροδιαφυγής και «κενού ΦΠΑ»
Η αγορά λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο για τη δεύτερη «ανοιχτή» Κυριακή των γιορτών
O πρωθυπουργός θα μεταβεί και στη Ραμάλα
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην εμπειρία του νοσοκομείου Mount Sinai
Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο περιστατικό του ξυλοδαρμού του
Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη σημασία της εορταστικής περιόδου για τις τοπικές αγορές
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί σε διάλογο χωρίς μπλόκα
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης καλεί σε αποκλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Η υπουργός Παιδείας ανακοινώνει την επέκταση του θεσμού μετά την πρώτη επιτυχημένη χρονιά
Όσα αλλάζουν από τον Ιανουάριο - Όφελος για εκατομμύρια πολίτες
Αντιδράσεις των συγγενών των θυμάτων
Παρόντες στο περιστατικό ήταν τουλάχιστον άλλοι έξι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες του ευρωβουλευτή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.