Πολιτικη & Οικονομια

Γεροβασίλη: Αν επανεκλεγεί ο Κασσελάκης, ο ΣΥΡΙΖΑ τελείωσε - Τι είπε για επιστροφή Τσίπρα

H πρώην υπουργός στηρίζει τον Σωκράτη Φάμελλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Όλγα Γεροβασίλη και Στέφανος Κασσελάκης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Όλγα Γεροβασίλη: Τι είπε για ενδεχόμενη επανεκλογή Κασσελάκη και επιστροφή Τσίπρα 

Νέα επίθεση εναντίον του Στέφανου Κασσελάκη εξαπέλυσε η Όλγα Γεροβασίλη, ενόψει των εκλογών για ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open τόνισε: «Αν εκλεγεί ξανά ο Στέφανος Κασσελάκης ο ΣΥΡΙΖΑ έχει τελειώσει οριστικά». Κατηγόρησε δε τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι «συνεχίζει να πολιτεύεται ανακαλύπτοντας εσωτερικούς εχθρούς, με στόχο να θυματοποιηθεί».

Για την υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, που ανακοινώθηκε σήμερα, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι γεννά την ελπίδα ότι το κόμμα θα επιστρέψει στην πολιτική συζήτηση, ενώ πρόσθεσε πως και η υποψηφιότητα του Παύλου Πολάκη στηρίζεται σε πολιτικές θέσεις. Σε ό,τι αφορά τον Αλέξη Τσίπρα η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι η ίδια βεβαίως και θα ήθελε να επιστρέψει.

Όσον αφορά την Κουμουνδούρου η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, σε συνεδρίασή της προετοιμάζει τη διεξαγωγή της επόμενης Κεντρικής Επιτροπής στις 5 Οκτωβρίου. Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι λεπτομέρειες που πρέπει να κλειδώσουν ενόψει συνεδρίου και θέματα από άπτονται του καταμερισμού του οργανωτικού έργου βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας συνεδρίας της πολιτικής γραμματείας.

Το χορό των υποψηφιοτήτων άνοιξε ο Σωκράτης Φάμελλος στις 12:00 το μεσημέρι με το βίντεο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανακοινώνοντας υποψηφιότητα και επιδιώκοντας να εκπέμψει ενωτικό συσπειρωτικό μήνυμα για το μέλλον του κόμματος με αναφορές στον Αλέξη Τσίπρα.

Την έκπληξη ως προς το χρόνο κατάθεσης υποψηφιότητας έκανε ο Παύλος Πολάκης μία ώρα μετά συνοδεύοντας την με 32 υπογραφές και το πόθεν έσχες του στο οποίο και έδωσε έμφαση κατά τη δήλωσή του.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.