Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Γερουλάνος: Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε

Πήρε θέση μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η ανάρτηση Γερουλάνου για την αντιπαράθεση Ανδρουλάκη - Δούκα
Η ανάρτηση Γερουλάνου για την αντιπαράθεση Ανδρουλάκη - Δούκα © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Παύλος Γερουλάνος: Παίρνει θέση μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη - Η ανάρτησή του

Σαφή θέση μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων ανάμεσα στον Χάρη Δούκα και τον Νίκο Ανδρουλάκη, πήρε με ανάρτησή του ο  υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Παύλος Γερουλάνος.

Ο κ. Γερουλάνος τόνισε «Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με συντεταγμένο και πολιτισμένο τρόπο.

Ουδείς δικαιούται να υπονομεύσει αυτό που καταφέραμε. Τεχνητές εντάσεις που δεν αφορούν κανέναν ουδόλως βοηθούν.

Απαιτείται σοβαρότητα και αίσθημα ενότητας από όλους. Στην πράξη. Όχι στα λόγια. Και να σκεφτόμαστε όλες και όλοι ότι τη Δευτέρα, οποίο και αν είναι το αποτέλεσμα της κάλπης την Κυριακή, στο ίδιο κόμμα θα είμαστε. Το οφείλουμε στην Παράταξη, το οφείλουμε στην Πατρίδα».

Το ΠΑΣΟΚ βγήκε ενισχυμένο από το debate επειδή αποδείξαμε ότι μπορούμε να συνομιλούμε, παρά τις διαφωνίες μας, με...

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Thursday, September 26, 2024

Ο Δούκας κατηγορεί τον Ανδρουλάκη - Τι απαντά ο ίδιος

Στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη κατήγγειλε νωρίτερα ο Χάρης Δούκας κάνοντας λόγο για «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και ζητώντας από τον νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να πάρει καθαρή θέση.

«Αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος», δηλώνει ο Χάρης Δούκας αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή, όπως υπογραμμίζει τις εναντίον του επιθέσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων από συνεργάτες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ειδικά μετά την πρόσφατη τηλεμαχία. Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτή τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς κι ότι θα συνεχίσει τη μάχη για την προοπτική του κόμματος.

Στην αντεπίθεση πέρασε το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη, που καταλόγισε στον κ. Δούκα προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης.

«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση», αναφέρει το επιτελείο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.