Πολιτικη & Οικονομια

Μωραΐτης βάλλει κατά Φάμελλου για εκδικητική συμπεριφορά και διγλωσσία

O στιχουργός θεωρείται προσκείμενος στον Στέφανο Κασσελάκη

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Μωραΐτης: Σχολίασε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Φάμελλου

Με ειρωνεία σχολίασε ο Νίκος Μωραΐτης την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης υπογράφει δήθεν ως Σωκράτης Φάμελλος τον οποίο κατηγορεί για εκδικητική συμπεριφορά και για διγλωσσία, καθώς, όταν εμφανιζόταν ως πρόεδρος της ΚΟ, «όλα ήταν μια χαρά» και ο ίδιος «πράος και ενωτικός».

«Από τη μέρα που καθαιρέσαμε τον εκλεγμένο από 150.000 πολίτες Πρόεδρο, ησύχασε η ψυχούλα μου. Ξανάγινα ενωτικός, διαλλακτικός, ευρωπαίος, και τώρα σας καλώ να με βγάλετε Πρόεδρο στο όνομα της ενότητας, που μας θέλει όλους μαζί - όλους εκτός από τον Πρόεδρο που ψηφίσατε», συνεχίζει ο κ. Μωραΐτης, και πάλι υποκρινόμενος τον κ. Φάμελλο.

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σωκράτης Φάμελλος. «Πάμε όλοι μαζί για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας!» ανέφερε στη δήλωσή του ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Πιστεύω ότι η κοινωνία χρειάζεται έναν ΣΥΡΙΖΑ σοβαρό και αξιόπιστο. Έναν ΣΥΡΙΖΑ των αξιών και του ήθους, με σημείο αναφοράς την παρακαταθήκη της κυβέρνησης Τσίπρα» είπε στο βίντεο-ανακοίνωση ο κ. Φάμελλος. «Θα εγγυηθώ την ενότητα σταματώντας την εσωστρέφεια και τοξικότητα, γιατί οφείλουμε να περάσουμε από το εγώ στο εμείς» τονίζει ο Σωκράτης Φάμελλος και καλεί «όλους να επιστρέψετε στον ΣΥΡΙΖΑ».