Πολιτικη & Οικονομια

Μωραΐτης βάλλει κατά Φάμελλου για εκδικητική συμπεριφορά και διγλωσσία

O στιχουργός θεωρείται προσκείμενος στον Στέφανο Κασσελάκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Νίκος Μωραΐτης

Μωραΐτης: Σχολίασε την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του Φάμελλου

Με ειρωνεία σχολίασε ο Νίκος Μωραΐτης την ανακοίνωση υποψηφιότητας του Σωκράτη Φάμελλου για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του, ο στιχουργός Νίκος Μωραΐτης υπογράφει δήθεν ως Σωκράτης Φάμελλος τον οποίο κατηγορεί για εκδικητική συμπεριφορά και για διγλωσσία, καθώς, όταν εμφανιζόταν ως πρόεδρος της ΚΟ, «όλα ήταν μια χαρά» και ο ίδιος «πράος και ενωτικός».

«Από τη μέρα που καθαιρέσαμε τον εκλεγμένο από 150.000 πολίτες Πρόεδρο, ησύχασε η ψυχούλα μου. Ξανάγινα ενωτικός, διαλλακτικός, ευρωπαίος, και τώρα σας καλώ να με βγάλετε Πρόεδρο στο όνομα της ενότητας, που μας θέλει όλους μαζί - όλους εκτός από τον Πρόεδρο που ψηφίσατε», συνεχίζει ο κ. Μωραΐτης, και πάλι υποκρινόμενος τον κ. Φάμελλο.

Την υποψηφιότητά του για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ο Σωκράτης Φάμελλος. «Πάμε όλοι μαζί για να γίνουμε ξανά περήφανοι για το κόμμα μας!» ανέφερε στη δήλωσή του ο Σωκράτης Φάμελλος.

«Πιστεύω ότι η κοινωνία χρειάζεται έναν ΣΥΡΙΖΑ σοβαρό και αξιόπιστο. Έναν ΣΥΡΙΖΑ των αξιών και του ήθους, με σημείο αναφοράς την παρακαταθήκη της κυβέρνησης Τσίπρα» είπε στο βίντεο-ανακοίνωση ο κ. Φάμελλος. «Θα εγγυηθώ την ενότητα σταματώντας την εσωστρέφεια και τοξικότητα, γιατί οφείλουμε να περάσουμε από το εγώ στο εμείς» τονίζει ο Σωκράτης Φάμελλος και καλεί «όλους να επιστρέψετε στον ΣΥΡΙΖΑ».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.