Πολιτικη & Οικονομια

Δούκας κατά Ανδρουλάκη: Πάρε θέση για την ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα

Τι απάντησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δούκας: Κατηγορίες κατά Ανδρουλάκη

Στενούς συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη καταγγέλλει ο Χάρης Δούκας κάνοντας λόγο για «ακραία εργολαβία δολοφονίας χαρακτήρα» και ζητώντας από τον νυν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ να πάρει καθαρή θέση.

«Αλλιώς θα είναι συνυπεύθυνος», δηλώνει ο Χάρης Δούκας αναφερόμενος στον συνυποψήφιό του Νίκο Ανδρουλάκη με αφορμή, όπως υπογραμμίζει τις εναντίον του επιθέσεις μέσω των κοινωνικών δικτύων από συνεργάτες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, ειδικά μετά την πρόσφατη τηλεμαχία. Ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τονίζει ότι δεν πρόκειται να ακολουθήσει αυτή τη ρητορική της δεξιάς και της ακροδεξιάς κι ότι θα συνεχίσει τη μάχη για την προοπτική του κόμματος.

Στην αντεπίθεση πέρασε το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη, που καταλόγισε στον κ. Δούκα προσπάθεια δημιουργίας τεχνητής πόλωσης.

«Κανένας στενός συνεργάτης του κ. Ανδρουλάκη δεν έχει καταφερθεί με ανάρμοστο τρόπο εναντίον κανενός υποψηφίου. Καλό θα είναι να περιφρουρήσουμε όλοι μας ανεξαιρέτως μια διαδικασία, που οι πάντες αναγνωρίζουν ότι εξελίσσεται σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού. Ας μην ψάχνουν κάποιοι σωσίβιο σε μια τεχνητή πόλωση», αναφέρει το επιτελείο.