Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα για αλλαγή και αναγέννηση

Τα νέα σποτ του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το δημόσιο «ευχαριστώ» του

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα για αλλαγή και αναγέννηση, ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος τόνισε μετά την ομιλία του χθες το βράδυ, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Ιωνία μεταξύ άλλων: «Σας το έλεγα: Ήρθε η ώρα. Και πλέον, μετά και όσα ζήσαμε στην τηλεμαχία, σε όλη την Αττική, σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα ακούγεται ολοένα και πιο καθαρά: Η Αλλαγή είναι δυνατή, η Αναγέννηση της παράταξης είναι απαραίτητη για την Αναγέννηση της Πατρίδας».

Ο κ. Γερουλάνος ευχαρίστησε όσες και όσους παραβρέθηκαν και «μιλήσαμε για τις ελπίδες μας, τις προσδοκίες μας, τις αγωνίες μας. Προχωράμε δυνατά, με πίστη, πάθος και αισιοδοξία, για μια μεγάλη νίκη στις 6 Οκτωβρίου. Μια νίκη αξιών», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, με αυτήν την ανάρτηση, ο κ. Γερουλάνος θέλησε να απαντήσει στα αμέτρητα ενθουσιώδη μηνύματα υποστήριξης, από όλη την Ελλάδα, μετά το debate, όπως σημείωσε.

Η ανάρτηση συνοδεύεται με σποτ από την πολύ θερμή υποδοχή του στη Νέα Ιωνία.

Παύλος Γερουλάνος: Δύο, επιπλέον, σποτ «Νίκη Αξιών»


Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο επιπλέον σποτ με τίτλο «Νίκη Αξιών» με στιγμιότυπα από τις περιοδείες του Παύλου Γερουλάνου.

Μπορείτε να δείτε, εδώ, τα σποτ: