Πολιτικη & Οικονομια

Παύλος Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα για αλλαγή και αναγέννηση

Τα νέα σποτ του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και το δημόσιο «ευχαριστώ» του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα για αλλαγή και αναγέννηση
Παύλος Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα για αλλαγή και αναγέννηση © ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Παύλος Γερουλάνος: Ήρθε η ώρα για αλλαγή και αναγέννηση, ανέφερε ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ 

Σε νέα ανάρτηση προχώρησε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος τόνισε μετά την ομιλία του χθες το βράδυ, Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου, στη Νέα Ιωνία μεταξύ άλλων: «Σας το έλεγα: Ήρθε η ώρα. Και πλέον, μετά και όσα ζήσαμε στην τηλεμαχία, σε όλη την Αττική, σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα ακούγεται ολοένα και πιο καθαρά: Η Αλλαγή είναι δυνατή, η Αναγέννηση της παράταξης είναι απαραίτητη για την Αναγέννηση της Πατρίδας».

Ο κ. Γερουλάνος ευχαρίστησε όσες και όσους παραβρέθηκαν και «μιλήσαμε για τις ελπίδες μας, τις προσδοκίες μας, τις αγωνίες μας. Προχωράμε δυνατά, με πίστη, πάθος και αισιοδοξία, για μια μεγάλη νίκη στις 6 Οκτωβρίου. Μια νίκη αξιών», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης, με αυτήν την ανάρτηση, ο κ. Γερουλάνος θέλησε να απαντήσει στα αμέτρητα ενθουσιώδη μηνύματα υποστήριξης, από όλη την Ελλάδα, μετά το debate, όπως σημείωσε.

Στη Νέα Ιωνία - Παύλος Γερουλάνος

Σας το έλεγα: ήρθε η ώρα. 👉 Και πλέον, μετά και όσα ζήσαμε στην τηλεμαχία χθες, σε όλη την Αττική, σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα ακούγεται ολοένα και πιο καθαρά: Η Αλλαγή είναι δυνατή, η Αναγέννηση της παράταξης είναι απαραίτητη για την Αναγέννηση της Πατρίδας. 🙏 Ευχαριστώ από καρδιάς όσες και όσους βρέθηκαν στη Νέα Ιωνία και μιλήσαμε για τις ελπίδες μας, τις προσδοκίες μας, τις αγωνίες μας. Προχωράμε δυνατά, με πίστη, πάθος και αισιοδοξία για μια μεγάλη νίκη στις 6 Οκτωβρίου. Μια νίκη αξιών. #ΠΑΣΟΚ #yeroulanos #Γερουλάνος #Αναγέννηση #Νίκη_Αξιών #PASOK #Νέα_Ιωνία

Posted by Παύλος Γερουλάνος on Wednesday, September 25, 2024

Η ανάρτηση συνοδεύεται με σποτ από την πολύ θερμή υποδοχή του στη Νέα Ιωνία.

Επίσκεψη στη Νέα Ιωνία - Παύλος Γερουλάνος

Παύλος Γερουλάνος: Δύο, επιπλέον, σποτ «Νίκη Αξιών»


Επιπλέον, δόθηκαν στη δημοσιότητα δύο επιπλέον σποτ με τίτλο «Νίκη Αξιών» με στιγμιότυπα από τις περιοδείες του Παύλου Γερουλάνου.

Μπορείτε να δείτε, εδώ, τα σποτ:

Νίκη Αξιών (Spot 1) - Παύλος Γερουλάνος
Νίκη Αξιών (Spot 2) - Παύλος Γερουλάνος

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο κυβερνητικός τσαμπουκάς στα ταξί
Ο κυβερνητικός τσαμπουκάς στα ταξί

Αντί να κάτσει να συζητήσει ώστε να βρεθεί μια κοινώς αποδεκτή λύση για τη σήμανση για POS, μουλαρώνει και λέει «αυτό αποφασίσαμε και αυτό διατάζουμε, κι αν δεν συμμορφωθείτε έχει 1.000 ευρώ πρόστιμο».

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.