Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης δεν έδωσε το παράδειγμα των μεγάλων μαχών στη Βουλή

Θα αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου;

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Γερουλάνος
Ντιμπέιτ: Ο Π. Γερουλάνος για την ανάγκη ο πρόεδρος να είναι βουλευτής © ΑΠΕ -ΜΠΕ / Αλέξανδρος Μπελτές

Ντιμπέιτ ΠΑΣΟΚ: Ο Παύλος Γερουλάνος για την ανάγκη ο νέος πρόεδρος να είναι βουλευτής

Ο Παύλος Γερουλάνος ρωτήθηκε γιατί επιμένει ότι ο νέος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να είναι βουλευτής, παρότι στις εσωκομματικές εκλογές του 2021 ο ίδιος έθεσε υποψηφιότητα παρότι δεν ήταν στο ελληνικό Κοινοβούλιο.

«Έχουμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις, δύο νίκες προέδρων οι οποίοι δεν ήταν βουλευτές στα κόμματά τους. Του κ. Ανδρουλάκη και του κ. Κασσελάκη. Τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ αυξήθηκαν, αλλά τα είδαμε να εξανεμίζονται. Στις μεγάλες μάχες της Βουλής δεν ήταν παρών ο κ. Ανδρουλάκης. Δεν έδωσε το παράδειγμα των μεγάλων μαχών. Αν έχουμε δύο εκλογικές αναμετρήσεις που μας αλλάζουν την εμπειρία θα μείνουν προσκολλημένοι σε αυτό που πιστεύαμε παλιά. Θέλουμε αρχηγό που θα δίνει τις μάχες στη Βουλή», απάντησε ο Παύλος Γερουλάνος

Επιπλέον, στη θεματική ενότητα για την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ ρωτήθηκε για το αν υπήρξε περίοδος διακυβέρνησης ή συνεργασίας στο ΠΑΣΟΚ για την οποία δεν είναι υπερήφανος. «Σε κάθε περίοδο και σε κάθε κόμμα υπάρχει περίοδος που συμφωνείς και που διαφωνείς. Τα κόμματα είναι θεσμοί κάνουν και σωστά και λάθη, το ισοζύγιο του ΠΑΣΟΚ είναι μακρά το καλύτερο ανάμεσα στα κόμματα της αντιπολίτευσης». 

Ακόμη, ρωτήθηκε για το πώς θα μπορούσε να αξιοποιήσει τον Γιώργο Παπανδρέου, αν εκλεγεί πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. «Η εμπειρία των πρώην πρωθυπουργών είναι αξιοσημείωτη κυρίως στα εθνικά θέματα. Βλέπω ότι έχουν μία καταπληκτική δυνατότητα να υπερασπίζονται τα δικαιώματα της χώρας και είναι οι πρώτοι που θα ερωτηθούν». 

Διαβάστε επίσης → Πώς βλέπει το «Χ» το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.