Πολιτικη & Οικονομια

Κόντρα Ανδρουλάκη - Δούκα: Είσαι ο πιο ευνοημένος, από την επένδυσή μου στην ανανέωση του ΠΑΣΟΚ

Στην τελευταία ενότητα του ντιμπέιτ «ΠΑΣΟΚ: Επόμενη Μέρα»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Κόντρα Ανδρουλάκη - Δούκα στο ντιμπέιτ - Στην τελευταία ενότητα με τίτλο «ΠΑΣΟΚ: Επόμενη Μέρα»

Στην τελευταία ενότητα του ντιμπέιτ μεταξύ των 6 υποψηφιών του ΠΑΣΟΚ με τίτλο «ΠΑΣΟΚ: Επόμενη Μέρα», ο πρόεδρος της Χαριλάου Τρικούπη πήρε δεύτερος το λόγο όπου ερωτήθη για την ανανεώση της θητείας της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

«Εχουμε μήνες μπροστά μας για την προεδρική εκλογή, είπε ο κ.Ανδρουλάκης στο ντιμπέιτ, ερωτηθείς αν θα ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ την κυρία Σακελλαροπούλου. Θα δούμε το πρόσωπο. Εχουμε πρόβλημα με τους θεσμούς. Εχουμε έναν πανίσχυρο πρωθυπουργό αυτή τη στιγμή. Οχι, δεν έκανα πρόταση μομφής για ένα πρωτοσέλιδο, έκανα για τους 57 νεκρούς», είπε προκαλώντας την αντίδραση της κυρίας Γιαννακοπούλου.

-Θα υπερψηφίζατε πρόεδρο από την κεντροδεξιά;

-Με τον κ.Μητσοτάκη όλα θα τα δούμε. πρέπει να αποκτήσουμε θεσμικά αντίβαρα.

- Κινητοποίησες τους 270.000 που μας τίμησαν το 2021; ρώτησε ο Χάρης Δούκας τον Νίκο Ανδρουλάκη.

- Χάραξα μια στρατηγική που είχε χαραχθεί εκ των προτέρων από την Φώφη Γεννηματά για πολιτική αυτονομία. Επένδυσα στην ανανέωση, το ΠΑΣΟΚ ήταν γηρασμένο κόμμα και μου κάνει εντύπωση πώς ρωτάς εσύ ο πιο ευνοημένος, που αν δεν σου είχα κάνει πρόταση δεν θα είχες εκλεγεί δήμαρχος.

«Εχουμε παλέψει και οι δύο δε μου αρέσει η διατύπωση περί ευνοημένου Αλλα έλεγες μετά το εκλογικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές. Ελεγες ότι δεν πήγαμε καλά και μετά βγήκες και είπες ότι είσαι ευχαριστημένος», απάντησε ο Δήμαρχος Αθηναίων.