Πολιτικη & Οικονομια

«Έχετε αυτοανακηρυχθεί υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ;» - Κόντρα Γιαννακοπούλου - Ανδρουλάκη στο ντιμπέιτ

«Όλοι οι άλλοι δεν είμαστε;» είπε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Έχετε αυτοανακηρυχθεί υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ;» - Κόντρα Γιαννακοπούλου - Ανδρουλάκη στο ντιμπέιτ

Κόντρα Γιαννακοπούλου - Ανδρουλάκη στο ντιμπέιτ - «Όλοι οι άλλοι δεν είμαστε;» είπε η υποψήφια για την ηγεσία του κόμματος

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Παύλος Γερουλάνος, η Νάντια Γιαννακοπούλου, η Άννα Διαμαντοπούλου, ο Χάρης Δούκας, Μιχάλης Κατρίνης ενόψει της εσωκομματικής κάλπης της 6ης Οκτωβρίου, αναπτύξουν τις θέσεις τους και θα αναδείξουν τις διαφορές των προτάσεών τους απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων Απόστολου Μαγγηριάδη και Γιώργου Κουβαρά στο ντιμπέιτ.

«Έχετε αυτοανακηρυχθεί υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ;» - Κόντρα Γιαννακοπούλου - Ανδρουλάκη στο ντιμπέιτ

«Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω με ένα σχόλιο γιατί δεν κατάλαβα τι ακριβώς είπε ο κ. Ανδρουλάκης πιο πριν για την ανάγκη να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ, να υπερασπιστεί το ΠΑΣΟΚ απέναντι σε ποιους, τους υποψήφιους προέδρους του; Θεωρείτε ότι οι υποψήφιοι πρόεδροι εδώ πέρα, στελέχη με τεράστια εμπειρία δεν υπερασπιζόμαστε το ΠΑΣΟΚ; Γιατί εγώ προσωπικά δεν αισθάνομαι καθόλου έτσι. Εκτός αν έχετε αυτοανακηρυχθεί από μόνος σας για κάποιο λόγο ότι είστε ο υπερασπιστής του ΠΑΣΟΚ και όλοι οι άλλοι με την πορεία μας, με τους αγώνες μας δεν είμαστε. Αν είναι έτσι, βγείτε και πείτε το ευθέως ενώπιον όλων των πολιτών που μας βλέπουν αυτή τη στιγμή, γιατί νομίζω ότι δεν πάει άλλο με τα υπονοούμενα, όπως όλο αυτό το χρονικό διάστημα βάζετε» είπε η κα Γιαννακοπούλου.

Νίκος Ανδρουλάκης: Πρέπει απ' ότι φαίνεται να υπερασπιστώ το ΠΑΣΟΚ

«Πρέπει απ ότι φαίνεται να υπερασπιστώ το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ έχει στο πρόγραμμά του ζητήματα μετανάστευσης, τα έχει και μάλιστα τα είχε πολύ πριν τα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση με την άδεια εργασίας. Καθυστερημένα, την οποία ψηφίσαμε. Ήταν στο πρόγραμμά μας πριν τις εκλογές. Δεύτερον, εγώ προσωπικά πήρα πρωτοβουλία ως ευρωβουλευτής και τότε επί της Πρόεδρός μας Φώφης Γεννηματά για τα θέματα της αναθεώρησης του Δουβλίνου που λέγαμε ότι δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μείνει μέσα ο κανόνας της πρώτης χώρας όπου μπαίνει μέσα ο μετανάστες αιτούντες άσυλο και πρέπει αν φύγει να γυρίσει πίσω.

Κόντρα για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Αν μείνεις προεδρος, πως θα πείσεις κόσμο να μας ψηφίσει; Τι διαφορετικό θα πεις σε όσους έφυγαν από άλλα κόμματα;» ρώτησε σε άλλο σημείο του ντιμπέιτ η Νάντια Γιαννακοπούλου τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που πλέον το ακούει η κοινωνία. Όχι με διχαστικό λόγο και λαϊκισμό. Αν συνεχίσουμε με σοβαρό λόγο και διορθωνοντας λάθη με πιο επιθετική πολιτική, μπορούμε να δούμε στα μάτια τη ΝΔ» απάντησε ο κ. Ανδρουλάκης.

«Τα έκανες όλα καλά δηλαδή; Τα άλλα κόμματα έχασαν 1,5 εκατ. ψήφους κι αντί να πάρουμε, χάσαμε και 100.000 ψήφους» επέμεινε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

«Είναι καλό να βάζεις στόχους. Το παν είναι η παράταξη. Πέρασε δύσκολα η παράταξη αυτή και επέστρεψε περήφανα με το σύμβολό της. Οι ψηφοφόροι δεν πηγαν σε άλλα κόμματα αλλά σε αποχή στις ευρωεκλογές» ήταν η απάντηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

Κόντρα με τον Νίκο Ανδρουλάκη είχε και η Άννα Διαμαντοπούλου για το θέμα του νόμου Διαμαντοπούλου και της Παιδείας.

Ακόμη, ανταλλαγή βολών σημειώθηκε μεταξύ του Νίκου Ανδρουλάκη και του Χάρη Δούκα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.