Πολιτικη & Οικονομια

Η Άννα Διαμαντοπούλου εξηγεί γιατί το ΠΑΣΟΚ είναι για εκείνη (και) πόνος

Το νέο βίντεο της υποψήφιας για την ηγεσία του κόμματος στο TikTok

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άννα Διαμαντοπούλου: Το νέο βίντεο της υποψήφιας προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο TikTok - Πώς περιγράφει το κόμμα με τρεις λέξεις

Η Άννα Διαμαντοπούλου επέστρεψε στο TikTok, δημοσιεύοντας ένα βίντεο λίγες ώρες πριν το ντιμπέιτ των υποψηφίων για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ. 

Η Άννα Διαμαντοπούλου κλήθηκε να περιγράψει με τρεις λέξεις τι είναι για εκείνη το ΠΑΣΟΚ: «Είναι έρωτας, πάθος και πόνος», είπε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος και εξήγησε γιατί θεωρεί ότι είναι πόνος. «Είναι πόνος γιατί αυτό το συναίσθημα για το ΠΑΣΟΚ τα έχει όλα μέσα. Και την αγωνία και την προσπάθεια να αλλάξουμε πράγματα και το νοιάξιμο για τους ανθρώπους και όλες τις δυσκολίες που έχουμε δει μπροστά μας. Πονάς και ταυτόχρονα χαίρεσαι, γιατί κάνεις πράγματα. Είναι ένα πολύ ανάμεικτο συναίσθημα». 

Όσο για το πώς θα περιέγραφε το ΠΑΣΟΚ σε κάποιον άλλο, η κ. Διαμαντοπούλου λέει: «Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που άλλαξε την Ελλάδα, που έσωσε την Ελλάδα και που τώρα θα ξαναβάλει μπροστά την Ελλάδα».

Άννα Διαμαντοπούλου: Με ποιον συνυποψήφιό της θα πήγαινε εκδρομή;

Στο ερώτημα «με ποιον από τους συνυποψηφίους σας θα πηγαίνατε εκδρομή», η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι θα επέλεγε τη Νάντια Γιαννακοπούλου στην Καλαμάτα γιατί «πρώτον μου αρέσει η γυναικοπαρέα, μ' αρέσει η ζωντάνια και το χιούμορ της Νάντιας και μ' αρέσει πολύ και η Μεσσηνία». 

Σε άλλο σημείο απαντά για τις τρεις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα: «Πώς να πεις μια ιστορία που αφορά το μέλλον της χώρας με τρεις λέξεις», αναρωτιέται αρχικά και απαντά: «Αποκέντρωση, παραγωγικό μοντέλο και κοινωνικό κράτος». 

Η Άννα Διαμαντοπούλου μοιράστηκε ακόμη και το δικό της life hach: «Ακόμα και όταν δεν μπορώ να ανασάνω, ακόμα και όταν είμαι πνιγμένη, ότι δυσκολία κι αν έχω, θα βρω μία ώρα να πάω να κολυμπήσω. Χειμώνα, καλοκαίρι γιατί αυτό είναι σαν μπαταρία, φορτίζω και συνεχίζω». 

Σε ό,τι αφορά τις περιοδείες της, η κ. Διαμαντοπούλου είπε ότι πάει «τάπα», αλλά μέχρι το Πάσχα, δήλωσε, δεν θα ξαναφάει σουβλάκι...

Δείτε το νέο βίντεο της Άννας Διαμαντοπούλου στο TikTok