Πολιτικη & Οικονομια

O Σπίρτζης απάντησε στο «Είμαι Εδώ» Κασσελάκη με Ανδρέα Παπανδρέου και Τσίπρα

O πρώην υπουργός είναι σφοδρός πολέμιος του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χρήστος Σπίρτζης
© ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Σπίρτζης: Απάντηση στον Κασσελάκη με Ανδρέα Παπανδρέου και Τσίπρα

Ο Χρήστος Σπίρτζης απαντώντας εμμέσως στο «είμαι εδώ» του Στέφανου Κασσελάκη, με το οποίο προανήγγειλε την υποψηφιότητά του ουσιαστικά για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, προέταξε «είμαστε εδώ».

Στην ανάρτησή του, στην οποία απεικονίζονται μεταξύ των μηνυμάτων ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας, ο Xρήστος Σπίρτζης γράφει:

«Η ελπίδα δεν είναι ούτε μαύρη ούτε μωβ. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε ούτε θα αποκτήσει ιδιοκτήτες. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπηρέτησε τη Δεξιά ούτε θα την υπηρετήσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ έδωσε μάχες για το λαό και τη χώρα και θα συνεχίσει με σεβασμό στην ιστορία μας, με όραμα, σοβαρότητα και ελπίδα για το μέλλον του λαού μας. Με σεβασμό στην ιστορία μας. Η ελπίδα έρχεται με όραμα, σοβαρότητα και ελπίδα για το μέλλον του λαού μας. Είμαστε εδώ για τη συνεργασία του προοδευτικού κόσμου».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, η Όλγα Γεροβασίλη δήλωσε (ΑΝΤ1) ότι «ο Τσίπρας θα μπορούσε να ήταν επικεφαλής μιας μεγάλης κεντροαριστερής παράταξης με τη συμμετοχή του ΠΑΣΟΚ».

H αφορμή για την ανάρτηση Σπίρτζη ήταν αυτή του Στέφανου Κασσελάκη ο οποίος προανήγγειλε σήμερα Δευτέρα (23.9) την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ με μία ανάρτησή του στο Χ. 

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κασσελάκης επέλεξε να δημοσιεύσει μία αφίσα με τον ίδιο στο προφίλ να γράφει: «Είμαι εδώ». Μάλιστα, στην ανάρτησή του σημειώνει: «ο δικός μας ΣΥΡΙΖΑ». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.