Πολιτικη & Οικονομια

Βελόπουλος και Λατινοπούλου «φλερτάρουν» τον ανεξάρτητο Σαλμά

Τι δήλωσαν με αφορμή τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την ΚΟ και τη ΝΔ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βελόπουλος και Λατινοπούλου «φλερτάρουν» τον ανεξάρτητο Σαλμά
Βελόπουλος και Λατινοπούλου «φλερτάρουν» τον ανεξάρτητο Σαλμά

Λατινοπούλου και Βελόπουλος έσπευσαν να στηρίξουν τον Μάριο Σαλμά - Τι δήλωσαν με αφορμή τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την ΚΟ και τη ΝΔ 

Μετά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ, η Μαρία Συρεγγέλα ανακοίνωσε ότι ο ανεξάρτητος, πλέον, βουλευτής, Μάριος Σαλμάς διαγράφεται και από το κόμμα.

«Με απόφαση της Γραμματέως της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρίας Συρεγγέλα, διαγράφεται από μέλος του κόμματος ο κ. Μάριος Σαλμάς», αναφέρει ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ.

Η διαγραφή του κ. Σαλμά από την ΚΟ της ΝΔ επικυρώθηκε ομόφωνα από την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, στην οποία τον παρέπεμψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επιστολή διαγραφής του Μάριου Σαλμά ανακοινώθηκε στην ολομέλεια και η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ μένει με 156 βουλευτές.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4dou2lvpe2h)

Οι ραγδαίες εξελίξεις με τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά έφεραν την υποστήριξη της Αφροδίτης Λατινοπούλου και του Κυριάκου Βελόπουλου. Με τοποθετήσεις τους από τη μία να επιτεθούν στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό για τη διαγραφή Σαλμά και από την άλλη να δείξουν την υποστήριξή τους στον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Υπέρ του Μάριου Σαλμά τάχθηκε η Αφροδίτη Λατινοπούλου

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου πρώτη έσπευσε να στηρίξει τον κ. Σαλμά με ανάρτησή της στα social media.

«Τελικά στη ΝΔ του Μητσοτάκη διαγράφεσαι μόνο αν λες αλήθειες. Ή μήπως δεν είναι αλήθεια ότι έγιναν φωτογραφικοί διαγωνισμοί στα κυλικεία νοσοκομείων & οι αυξήσεις σε 800 φάρμακα ανέβασαν τον πληθωρισμό; Αντί να διαγράφουν για να εκφοβίσουν βουλευτές, καλύτερα να δώσουν απαντήσεις», αναφέρει σε ανάρτησή της.

Η ανακοίνωση του Κυριάκου Βελόπουλου

«Όταν διώχνεις τον κόσμο με την αντιλαϊκή σου πολιτική και ταυτόχρονα διώχνεις βουλευτή που σου υπενθυμίζει, έστω και αργά, τα αντιλαϊκά αυτά μέτρα, τότε είναι βέβαιο ότι το ηχηρό μήνυμα των ευρωεκλογών δεν το άκουσε ο, κουφός στα δίκαια αιτήματα των Ελλήνων, πρωθυπουργός. Διότι πολύ απλά προηγούνται τα … αιτήματα των ολιγαρχών και καπιταλιστών φίλων του πρωθυπουργού», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή τη διαγραφή του Μάριου Σαλμά από την ΚΟ της ΝΔ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.