Πολιτικη & Οικονομια

Η Κ. Σακελλαροπούλου επίτιμη δημότης Φλώρινας: «Θα παρακολουθώ από κοντά όλες τις προσπάθειες για την ανάδειξή της»

Η ανάρτηση της Προέδρου της Δημοκρατίας στο Instagram

Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου επίτιμη δημότης της Φλώρινας: «Θα παρακολουθώ από κοντά όλες τις προσπάθειες για την ανάδειξή της»

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου ανακηρύχθηκε την Παρασκευή Επίτιμη Δημότης της Φλώρινας. Μετά το τέλος της επίσκεψής της στην πόλη, η ΠτΔ δημοσίευσε ανάρτηση στο Instagram δηλώνοντας ότι ως δημότης πλέον της Φλώρινας, «θα παρακολουθώ από κοντά όλες τις προσπάθειες για την ανάδειξη και την προκοπή της».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου

«Με ιδιαίτερη χαρά επισκέφθηκα την ακριτική Φλώρινα, μια φιλόξενη πόλη με πολιτιστική και κοινωνική ζωή και πλούσια ιστορία, που ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον. Δημότης της πλέον κι εγώ, θα παρακολουθώ από κοντά όλες τις προσπάθειες για την ανάδειξη και την προκοπή της.

Συμμετείχα στο πολύ ενδιαφέρον συνέδριο "Το μέλλον της εργασίας σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο", που συνδιοργανώσαν το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας και η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδος, με θεματική και παρεμβάσεις που αποτυπώνουν τα προβλήματα και τις προκλήσεις του κόσμου της εργασίας στις συνθήκες που ζούμε.

Βρήκα επίσης την ευκαιρία να επισκεφθώ τις γοητευτικές Πρέσπες, όπου, μετά από μια στάση στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Φασολοπαραγωγών "Πελεκάνος", γευμάτισα στον πανέμορφο παραδοσιακό οικισμό Ψαράδες.

Η επίσκεψη έκλεισε με προσκύνημα στην επιβλητική Ιερά Μονή Παναγίας Σουμελά, στις πλαγιές του Βερμίου στην Καστανιά Ημαθίας, κέντρο του ποντιακού ελληνισμού, όπου ξεναγήθηκα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου, καθώς και στο Μουσείο με τα κειμήλια από την Τραπεζούντα».