Πολιτικη & Οικονομια

Έλενα Ακρίτα: «Αποστάτρια δεν γίνομαι - Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου»

«Δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσω την έδρα μου ως ανεξάρτητη», δήλωσε η βουλευτής

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα
Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα © ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Έλενα Ακρίτα: «Αποστάτρια δεν γίνομαι - Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα αναφέρει σε ανάρτησή της ότι δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθεί από την Κ.Ο. του κόμματος και να κρατήσει την έδρα της ως ανεξάρτητη, συμπληρώνοντας «ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι».

Ακρίτα: «Στηρίζω τον Κασσελάκη, αλλά δεν θα γίνω τηλεοπτικός μαϊντανός»

Απαντώντας σε ερώτηση του πρώην διευθυντή της Αυγής, Άγγελου Τσέκερη, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας η παραίτηση δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά, αναφέρει πως «δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Βουλής αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος». «Αυτό έκανε ο Όθωνας Ηλιόπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία», συμπληρώνει.

«Να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γίνω τηλεοπτικός μαϊντανός -μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας- εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο», προσθέτει.

Υπενθυμίζεται πως σε ανάρτησή του το Σάββατο, ο Άγγελος Τσέκερης έθεσε το ερώτημα «από πού ακριβώς δήλωσε παραίτηση η κυρία Ακρίτα».

Κύριε Άγγελε Τσέκερη, ακούστε λίγο. Τί από τη φράση μου «θέτω την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος» δεν καταλάβατε;...

Posted by Elena Akrita on Sunday, September 22, 2024

Αναλυτικά η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα:

«Κύριε Άγγελε Τσέκερη, ακούστε λίγο. Τι από τη φράση μου “θέτω την έδρα μου στη διάθεση του κόμματος” δεν καταλάβατε; Δεν στέλνεις επιστολή παραίτησης στον ΠτΒ αν δεν έχει προηγηθεί αντίστοιχη στον Πρόεδρο της Κ.Ο. του κόμματος. Αυτό έκανε ο Όθωνας Ηλιόπουλος, αυτό έπραξα με δική μου πρωτοβουλία. Ο Νίκος Παππάς στη συνομιλία που είχαμε, απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο αποχώρησης μου.

Δεν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθώ από την Κ.Ο. και να κρατήσω την έδρα, ως ανεξάρτητη. Ποτέ. Με τίποτα. Αλλά με τίποτα. Ή με τον ΣΥΡΙΖΑ ή σπίτι μου. Αποστάτρια εγώ δεν γίνομαι.

Κλείνοντας, να είστε σίγουρος ότι, ναι μεν στηρίζω τον Στέφανο Κασσελάκη (κι αυτό ενοχλεί) αλλά δεν θα γίνω τηλεοπτικός μαϊντανός – μέλι στο ψωμάκι της δεξιάς φαρέτρας – εξαπολύοντας ύβρεις και χυδαίους χαρακτηρισμούς στον εσωκομματικό μου αντίπαλο. Εγκάρδιους χαιρετισμούς».

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.