Πολιτικη & Οικονομια

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πολύ λίγος

Πώς κρίνει τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου: Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πολύ λίγος - Πώς κρίνει τους υποψήφιους για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου μίλησε στον Alpha και την εκπομπή «Happy Day» για τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, εκφράζοντας την άποψή της για τους υποψήφιους προέδρους. Η κ. Λιάνη δεν δίστασε να πει ότι πλέον δεν ψηφίζει ΠΑΣΟΚ. 

Η Δήμητρα Λιάνη – Παπανδρέου σχολίασε ότι το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν θυμίζει σε τίποτα «το κόμμα των ένδοξων χρόνων» του Ανδρέα Παπανδρέου. Όσο για τους υποψηφίους για την ηγεσία του κόμματος είπε: «Δεν θα επέλεγα κανέναν για το ΠΑΣΟΚ», ενώ εμφανίστηκε απόλυτη απαντώντας ότι «δεν θα φτάναμε με τον Αντρέα στα μνημόνια, ήταν γνώστης των οικονομικών». 

Η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου για τους υποψηφίους στο ΠΑΣΟΚ

Η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου ρωτήθηκε για τα πρόσωπα που διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ: «Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος ο Νίκος Ανδρουλάκης. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη ΝΔ. Ο κ. Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά δεν το' χει. Ο Παύλος Γερουλάνος ήταν κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου».

Η ίδια σημείωσε ότι δεν θα διεκδικούσε την ψήφο του ελληνικού λαού, θέτοντας υποψηφιότητα για την κεντρική πολιτική σκηνή και σχολίασε: «Μετά τον Αντρέα Παπανδρέου ο πήχης έχει πέσει πολύ χαμηλά». 

Όσο για τις συναντήσεις που είχε με πολιτικά πρόσωπα διεθνούς κύρους, η κ. Λιάνη - Παπανδρέου είπε: «Ο Μιτεράν θεωρούσε τη γνωριμία μου με τον Ανδρέα μια πολύ ωραία ιστορία αγάπης γιατί είχε ζήσει μια αντίστοιχη. Κανείς δεν είχε το θάρρος να κάνει αυτό που έκανε ο Ανδρέας για μένα». 

«Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ»

Σε ό,τι αφορά στο αν ζει σήμερα πλουσιοπάροχα, η Δήμητρα Λιάνη - Παπανδρέου απάντησε: «Επειδή έχουν τελειώσει οι εκκρεμότητές μου με τις εφορίες, το μόνο που κατάφερα είναι να ξεχρεώσω. Ζω με έναν μισθό 1.400 ευρώ. Ζω με έναν φίλο μου γύρω στα 15 χρόνια. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Αισθάνομαι σαν να ήταν αδερφός μου χρόνια. Βλέπω τον Ανδρέα στον ύπνο μου. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου.

» Αγαπώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, τον λατρεύω θα έλεγα. Πηγαίνω στη Μυτιλήνη και στη Σύμη. Με έχει σώσει από πολύ δύσκολες καταστάσεις. Έχω φτάσει πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και αισθάνομαι σαν ένα χέρι να σε βάζει στη θέση σου. Πέρασα δύσκολα χρόνια με μοναξιά. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες που ζούσαμε, δεν ήταν εύκολο για μένα να κάνω παιδί, δεν είχα ηρεμία».