Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς
Όσα είπε από την Τρίπολη για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ


Νίκος Ανδρουλάκης: Επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη από την Τρίπολη - Όσα είπε για τις εκλογές στο ΠΑΣΟΚ
Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχίζει την περιοδεία του ανά την Ελλάδα ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ. Από την Τρίπολη, όπου βρέθηκε την Πέμπτη, επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη χαρακτηρίζοντάς τον «πρωθυπουργό που υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς».
«Δεν έχουμε ένα νεοφιλελεύθερο Πρωθυπουργό οπαδό της ελεύθερης αγοράς. Έχουμε έναν Πρωθυπουργό που υπηρετεί την ολιγαρχία της ασύδοτης αγοράς» είπε συγκεκριμένα ο Νίκος Ανδρουλάκης και συνέχισε: «Θα κάνουμε το ΠΑΣΟΚ, τη νικηφόρα και ελπιδοφόρα δύναμη απέναντι στη Νέα Δημοκρατία. Ιστορικός ρόλος του ΠΑΣΟΚ είναι να ακουμπούν πάνω του τις αγωνίες τους οι απλοί άνθρωποι που δεν περιμένουν ρουσφέτια, θέλουν να έχουν τα παιδιά τους δουλειά, δημόσια πανεπιστήμια, πρόσβαση σε ένα ισχυρό εθνικό σύστημα υγείας. Αυτό είναι το χρέος μας: να κάνουμε την Ελλάδα ξανά μια δίκαιη κοινωνία χωρίς ανισότητες και αποκλεισμούς»προσδιόρισε ως πολιτικό διακύβευμα».
Ανδρουλάκης: Ναι, λάθη έγιναν, αλλά όχι στρατηγικά
«Ναι λάθη έγιναν, αλλά όχι στρατηγικά. Ας διορθώσουμε την οργάνωση στο Λεκανοπέδιο και πως θα φτάσει αποτελεσματικότερα το μήνυμα του προγράμματος μας στους πολίτες, αλλά όχι να παίρνεις τον προβολέα από τους ηττημένους το βράδυ των ευρωεκλογών και να τον στρέφεις στο κόμμα σου. Η Νέα Δημοκρατία έχασε 13 μονάδες και συνεχίστηκε η πτωτική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Σεβαστείτε τον κόπο και τους αγώνες του απλού κόσμου του ΠΑΣΟΚ».
«Όλοι κρινόμαστε καθημερινά. Και για αυτά που κάναμε και για αυτά που δεν κάναμε. Γιατί όταν εκλέγεσαι βουλευτής, κάνεις τον βουλευτή και όχι τον υποψήφιο αρχηγό μήνες πριν τις ευρωεκλογές. Όταν φτιάχνει ένα πρόγραμμα το κόμμα, δεν μπορεί να μην το σέβεσαι και σήμερα να λες έχω και εγώ το δικό μου πρόγραμμα. Γιατί δεν το κατέθεσες να συνεισφέρεις; Έξι μήνες πριν τις εθνικές εκλογές ήταν κατατεθειμένο το πρόγραμμα στα email τομέων, μελών Πολιτικού Συμβουλίου, Κεντρικής Επιτροπής και Βουλευτών. Δεν παραλήφθηκε ούτε μια παρατήρηση από τους σημερινούς υποψήφιους αρχηγούς. Όσοι θέλουν δημόσιες σχέσεις με αυτό το παρηκμασμένο σύστημα εξουσίας, δεν θα είναι δίπλα μου. Θα προχωρήσω με αυτούς, που θέλουν να ξανακάνουμε τη Δημοκρατική Παράταξη μεγάλη και ισχυρή. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Από “κόμμα συμπλήρωμα” όπως προδίκαζαν ότι θα είμαστε, σε κόμμα στο κέντρο των εξελίξεων» κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
Η κριτική στον Σωκράτη Φάμελλο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ
Τι πρέπει να προσέξουν γονείς και κηδεμόνες
Ανοιχτή η πλατφόρμα για την υποβολή τους
«Απευθύναμε ξεκάθαρο κάλεσμα προς τις προοδευτικές δυνάμεις εντός και εκτός Βουλής» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής
Η ανακοίνωση του κόμματος
Η απάντηση της βουλεύτριας Άρτας στις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Αλέξη Τσίπρα
Ποιος ευθύνεται για την τοξικότητα και τον διχασμό;
Η διαδικασία στελέχωσης έγινε με ενεργοποίηση της ψηφιακής πλατφόρμας
Ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση των Τεμπών
Ο πρωθυπουργός μίλησε μετά την τετραμερή Συνάντηση Κορυφής Ελλάδας-Γαλλίας-Κύπρου-Λιβάνου και μέσω τηλεδιάσκεψης και της Συρίας
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είχε επιτεθεί με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον δημοσιογράφο
Στα 268 εκατ. ευρώ η συνολική ενίσχυση για τους ενστόλους
Τι αναφέρει στο υπόμνημά του στην προανακριτική
O διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος μιλά για τα καυτά θέματα της ελληνικής και διεθνούς οικονομίας
Παρέμβαση Κακλαμάνη ζητά η αντιπολίτευση
Τι θα ανακοινώσει το υπουργείο Άμυνας
Συνεχίζεται η κόντρα στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας
Θρυαλλίδα οι δηλώσεις Παππά
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.