Πολιτικη & Οικονομια

Χρηστίδης για Ραγκούση: Τον διαγράψαμε από το ΠΑΣΟΚ γιατί αποκαλούσε τη Γεννηματά υπεργολάβο του Μαρινάκη

Πώς σχολιάζει την κόντρα Ραγκούση - Τζάκρη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Χρηστίδης
Χρηστίδης: Ο Ραγκούσης έλεγε τη Γεννηματά υπεργολάβο του Μαρινάκη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Παύλος Χρηστίδης: Το σχόλιο για τη διαγραφή Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ και την κόντρα του με τη Θ. Τζάκρη για τα περί bullying

Την κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τα περί bullying στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ο Παύλος Χρηστίδης, υποστηρίζοντας ότι ο κ. Ραγκούσης διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ γιατί αποκαλούσε την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά υπεργολάβο του Μαρινάκη.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Action24, ο Παύλος Χρηστίδης σημείωσε: «οι βουλευτές και τα στελέχη πρέπει να αντιλαμβάνονται ότι η τοξικότητα που σπέρνουμε όταν βγαίνουμε στις τηλεοράσεις, είναι κάτι που γυρνάει πολλαπλώς από την κοινωνία. Αυτό είναι καλό να το έχουμε υπόψη μας και για το θέμα της τοξικότητας και για το θέμα της υποκρισίας». 

«Δεν μπορεί να ξεχνάμε την πρόσφατη ιστορία. Υπάρχουν άνθρωποι που έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ για πολιτικούς λόγους, υπάρχουν και άνθρωποι που διεγράφησαν από το ΠΑΣΟΚ για συγκεκριμένες πράξεις και λόγια που είπαν. Π.χ. ο κ. Ραγκούσης δεν έφυγε από το ΠΑΣΟΚ για πολιτικούς λόγους, αλλά γιατί βγήκε μέρα μεσημέρι σε μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό και είπε ότι η Φώφη Γεννηματά λειτουργεί ως υπεργολάβος του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο διεγράφη και ακολούθησε τον δρόμο να πάει σε ένα κόμμα, τον αρχηγό του οποίου στο debate του 2017 χαρακτήριζε με τρόπο που εγώ ως εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν τον έχω χαρακτηρίσει ποτέ», πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο κ. Χρηστίδης. 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4ak5qjxn2dd)

Το παρασκήνιο της διαγραφής Ραγκούση από το ΠΑΣΟΚ

Το 2018, μετά την αποχώρηση του Ποταμιού από το ΚΙΝΑΛ, ο Γιάννης Ραγκούσης κατηγορούσε τη Φώφη Γεννηματά ότι σύρεται πίσω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο τότε εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, είχε δηλώσει ότι «εδώ και καιρό στο Κίνημα Αλλαγής δεν ασχολούμαστε με τον κ. Ραγκούση όπως και εκείνος δεν ασχολείται με το Κίνημα Αλλαγής. Έχει κάνει την επιλογή του και συμπεριφέρεται ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ», θέτοντάς τον εκτός κόμματος. 

Στην απάντησή του ο Γιάννης Ραγκούσης είχε πει: «Αγαπητή Φώφη, απαντώντας στην ανακοίνωσή σου θα ήθελα παρακαλώ να κατανοήσεις ότι δεν συμπεριφέρομαι ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά ως μέλος της ΚΠΕ του ΚΙΝΑΛ -στο οποίο παραμένω- ο οποίος απλώς αρνούμαι να με καταστήσεις και εμένα υπάλληλο του κ. Μαρινάκη και υπεργολάβο του κ. Μητσοτάκη». 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.