Πολιτικη & Οικονομια

Πέτρος Παππάς: «Θα μπουν στην άκρη όσοι αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη»

Προαναγγελία «ξεκαθαρίσματος λογαριασμών» στον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
pappas-kasselakis-syriza

O Πέτρος Παππάς δίνει το στίγμα των προθέσεων Κασσελάκη σε περίπτωση που επικρατήσει στην εσωκομματική αναμέτρηση

Ο στενός συνεργάτης του Στέφανου Κασσελάκη, Πέτρος Παππάς, διαμήνυσε στους αμφισβητίες του αποπμφθέντα προέδρου ότι ήρθε η ώρα να μπουν στο περιθώριο.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο Πέτρος Παππάς έδωσε το στίγμα των προθέσεων Κασσελάκη σε περίπτωση που επικρατήσει στις εσωκομματικές εκλογές και παράλληλα μια απάντηση σε κινήσεις της «Ομάδας των 87» για μπλόκο της υποψηφιότητάς του.

«Θα μπουν στην άκρη όσοι αμφισβητούν τον Στέφανο Κασσελάκη» τόνισε. 

Ο Πέτρος Παππάς σημείωσε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε ή πρότεινε θέσεις, αξιώματα και ευθύνες σε όλους τους εσωκομματικούς αντιπάλους του, παραμερίζοντας τους υποστηρικτές του, σε μια ένδειξη διάθεσης συνεργασίας προς όφελος του κόμματος.

Ωστόσο, εκ του αποτελέσματος αποδεικνύεται ότι οι εσωκομματικοί αντίπαλοι του Στέφανου Κασσελάκη δεν έδειξαν να εκτιμούν την κίνηση αυτή, αμφισβητώντας τον και φθάνοντας μέχρι την καθαίρεσή του.

Πλέον, σημείωσε ο Πέτρος Παππάς, είναι ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης να περιβάλλεται από εκείνους που τον υποστηρίζουν στις αλλαγές που θέλει να προωθήσει στο κόμμα και όσοι τον αμφισβητούν να μπουν στην άκρη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές
Χρέος μας να θεσπίσουμε την επιστολική ψήφο για τους απόδημους και στις εθνικές εκλογές

Βαδίζουμε σε δύσκολους και αχαρτογράφητους δρόμους και η χώρα και η δημοκρατία μας έτσι δυναμώνουν με τη συμμετοχή στα κοινά και τη συμπερίληψη όλων μας

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.