Πολιτικη & Οικονομια

Τζάκρη: Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός

Τι είπε για τις καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Θεοδώρα Τζάκρη: Η απάντηση για τις καταγγελίες περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Θεοδώρα Τζάκρη μίλησε σήμερα (19.9) στον ΣΚΑΪ για τις καταγγελίες Ραγκούση ότι η Κατερίνα Νοτοπούλου δεν είναι η μόνη που έχει δεχθεί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», απάντησε η Θεοδώρα Τζάκρη. Η βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αυτός που δέχεται bullying είναι ο Στέφανος Κασσελάκης: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά» και πρόσθεσε: «Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή σημαίονει bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων»

Θεοδώρα Τζάκρη: Μπαγιάτικος σταλινισμός που προκαλεί αποτροπιασμό τα κριτήρια των «87»

Σε άλλο σημείο της ίδια συνέντευξης η Θεοδώρα Τζάκρη χαρακτήρισε «μπαγιάτικο σταλινισμό που προκαλεί αποτροπιασμό» τα κριτήρια που θέτουν οι «87» για τους νέους υποψήφιους προέδρους στον ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι σαν να λέμε πριν τις εκλογές θα αλλάξουμε τον εκλογικό νόμο. Πιστεύουν ότι ο κόσμος που παρακολουθεί, όταν βλέπει ένα χαρτοκλέφτη να σημαδέψει μια τράπουλα τον επευφημεί;»

Μάλιστα, υποστήριξε ότι «το ποινικό μητρώο που πρότεινα εγώ είναι πολιτειακή υποχρέωση» εξηγώντας για τον Παύλο Πολάκη και τον Νίκο Παππά ότι «μια χαρά ήταν υποψήφιοι βουλευτές. Τις 50 υπογραφές που ζήτησα δεν τους αφορά αλλά αφορά υποψήφιους που δεν είναι μέλη της ΚΕ. Ούτε ο Παππάς πήρε 30 την προηγούμενη φορά ούτε ο Πολάκης θα χρειαστεί για να είναι υποψήφιος. Είναι παραλογισμός και φαιδρά πράγματα να ζητούν πόθεν έσχες για τους υποψήφιους. Ας μας πουν ποιος θα είναι ο δικός τους υποψήφιος γιατί βλέπω μια δυστοκία». 

Τι καταγγέλλει ο Γιάννης Ραγκούσης

Ο Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε νέα καταγγελία για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη κατά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «πιστεύω τη Νοτοπούλου», για τις αποκαλύψεις περί bullying και συνέχισε: «Όχι μόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης».