Πολιτικη & Οικονομια

Χάρης Δούκας: «Θα παντρευτώ στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ»

Ο γάμος θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών

Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Χάρης Δούκας: «Με παπά και με κουμπάρο θα παντρευτώ στη Θήβα μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ»

Ο Χάρης Δούκας ανακοίνωσε ότι θα παντρευτεί τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου, αμέσως μετά τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Χάρης Δούκας: Με παπά και με κουμπάρο θα γίνει ο γάμος

Ο ίδιος δήλωσε πως ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στη Θήβα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα των εκλογών, και θα περιλαμβάνει θρησκευτική τελετή και παραδοσιακό γλέντι.

«Είναι προφανές. Με παπά και με κουμπάρο (θα γίνει ο γάμος) μετά την εκλογική διαδικασία. Στη Θήβα, απ' όπου είναι και η νύφη. Με θρησκευτικό γάμο και παραδοσιακό γλέντι για να διασκεδάσουμε και να χαρούμε. Ο γάμος θα γίνει έτσι κι αλλιώς. Κερδίσουμε ή χάσουμε» ανέφερε χαμογελαστός ο υποψήφιος για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

View this post on Instagram

A post shared by @newsit.gr

Σε ό,τι αφορά τις εσωκομματικές εκλογές, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε να τον ψηφίσουν γιατί πιστεύει στη συλλογική δουλειά και στις ομάδες.

«Ήμουν υποψήφιος στις 3 Αυγούστου, δεν υπήρχαν τότε πολλοί ενδιαφερόμενοι πίστευα ότι μπορεί να κερδηθεί η μάχη, αν δοθεί» πρόσθεσε.

Συνεχίζοντας άφησε αιχμές κατά του Νίκου Ανδρουλάκη, λέγοντας πως το ΠΑΣΟΚ έχασε 100.000 ψηφοφόρους σε σύγκριση με την προηγούμενη εκλογική διαδικασία.

Ειδικότερα ως προς τις θέσεις, τάχθηκε υπέρ της διατήρησης του δημόσιου χαρακτήρα της επιχείρησης ηλεκτρισμού. «Δε χρειάζεται να δώσουμε χρήματα για να πάρει τον έλεγχο το δημόσιο, αρκεί τα μέλη του Δ.Σ. να επιτελούν τον ρόλο τους» επισήμανε.

Αναφερθείς στα μη κρατικά ΑΕΙ χαρακτήρισε προτεραιότητά του το δημόσιο πανεπιστήμιο. «Η συζήτηση για το άρθρο 16 του Συντάγματος έχει αξία για να βάλουμε κανόνες» τόνισε, ενώ ασκώντας κριτική στην κυβέρνηση πρόσθεσε ότι «αντί για το Χάρβαρντ που είπε ο κύριος Μητσοτάκης ήρθαν τα funds» τόνισε.

Σε ό,τι αφορά το θέμα των συνεργασιών και αν θα απευθύνει προσκλητήριο στον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Δούκας απάντησε: «Η συζήτηση έχει αρχίσει να κουράζει τον κόσμο. Το θέμα δεν είναι να συνεργασθούμε αλλά το να συνεργασθούμε για να πάμε πού».

«Ενώνουμε δυνάμεις στην κοινωνία. Τελεία και παύλα» ανέφερε για το ίδιο θέμα.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα των SΜS και την ανάδειξή του από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη αναρωτήθηκε «μήπως ψήφισε ΠΑΣΟΚ και δεν το ξέρουμε» και σχολίασε ότι του προκάλεεσε εντύπωση που ο κ. Γεωργιάδης καλούσε την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων να παρέμβει και στη συνέχεια ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. «Όσο μας χτυπάνε, τόσο δυναμώνουμε».