Πολιτικη & Οικονομια

Μάχη Διαμαντοπούλου - Δούκα για την δεύτερη θέση και πρωτιά Ανδρουλάκη δείχνει νέα δημοσκόπηση

Προηγείται τo ΠΑΣΟΚ του ΣΥΡΙΖΑ

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δημοσκόπηση: Aνδρουλάκη προτιμούν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ  για πρόεδρο

Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι πρώτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ για αρχηγός, σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης της Pulse, η οποία παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να «κατοχυρώνει» τη 2η θέση, με ποσοστό 13%, με τον ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκεται στο 10%, ποσοστό σημαντικά χαμηλότερο σε σχέση με τις πρόσφατες ευρωεκλογές.

Στην περαιτέρω μείωση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται να έχει συμβάλλει και η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα, με την εσωτερική διαμάχη να μαίνεται, φτάνοντας στην πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο κ. Ανδρουλάκης προηγείται με 9 μονάδες του Χάρη Δούκα στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του 2023 και με 11 μονάδες από την Άννα Διαμαντοπούλου που είναι στη δεύτερη θέση στην ομάδα των ψηφοφόρων του κόμματος στις ευρωεκλογές. 

«Ντέρμπι» μεταξύ Ανδρουλάκη και Δούκα  βλέπει η εταιρεία στην ομάδα των ψηφοφόρων που δηλώνουν σήμερα ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, ενώ μεταξύ εκείνων που προτίθενται να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές, ο Νίκος Ανδρουλάκης προηγείται με 5 μονάδες, με τους Δούκα και Διαμαντοπούλου να έχουν το ίδιο ποσοστό - 22%.