Πολιτικη & Οικονομια

Μήνυμα Νοτοπούλου προς Κασσελάκη: «Μην με απειλείς, δεν φοβάμαι»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε νέες καταγγελίες

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Κατερίνα Νοτοπούλου αποκάλυψε ότι, στη διάρκεια συνέντευξής της, ο Στέφανος Κασσελάκης τής έστελε μηνύματα, καλώντας την να τον εκθειάσει

Συνέχεια στις καταγγελίες της εις βάρος του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου την Τετάρτη (18/9).

Η Κατερίνα Νοτοπούλου μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open επανέλαβε ότι έχει καταγγείλει «αυταρχικές συμπεριφορές πολιτικού εκφοβισμού» και μιλησε για πολιτικό bullying.

Νοτοπούλου: Του έχω στείλει μήνυμα «μη με απειλείς, δεν σε φοβάμαι»

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε ότι στη διάρκεια ζωντανής συνέντευξής της, της έστελε μηνύματα, καλώντας την να τον εκθειάσει.

Απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα έγραφε ο αποπεμφθείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο αποκάλυψε ότι η ίδια του έχει γράψει σε μήνυμα να σταματήσει να την απειλεί γιατί δεν τον φοβάται.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να σταματήσει να κρύβεται και κατήγγειλε καταιγισμό σχολίων από τρολ στα σόσιαλ μίντια μετά τις καταγγελίες της.

«Σοκάρει το μίσος που βγαίνει» τόνισε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

«Ας σταματήσει να κρύβεται ο Στέφανος Κασσελάκης»

Για άλλη μια φορά, δε, κάλεσε τον Στέφανο Κασσελάκη να συμφωνήσει στη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων και να σταματήσει να κρύβεται. «Το θράσος σε συνδυασμό με τη δειλία, μας κάνει τη θρασυδειλία» σημείωσε η Κατερίνα Νοτοπούλου.

Κατέληξε, δε, κατηγορώντας τον αποπεμφθέντα πρόεδρο ότι γελοιοποιούσε καθημερινά τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και ότι δεν σέβεται τις αποφάσεις των οργάνων αφού αμφισβητεί την καθαίρεσή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ζητήσει -μέσω πηγών του- από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να πάει στη δικαιοσύνη για τις καταγγελίες της, κάνοντας λόγο για σοβαρό ζήτημα και διαψεύδοντας ότι έχει προχωρήσει σε τέτοιου είδους συμπεριφορά.

Μπαράζ κατά Κασσελάκη

Νωρίτερα, σήμερα, Τετάρτη, η εκ των επικεφαλής της «Ομάδας των 87» Όλγα Γεροβασίλη υποστήριξε πως εκτός από την Κατερίνα Νοτοπούλου, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν εκφοβισμό από τον Στέφανο Κασσελάκη.

Παρομοίως, ο Γιάννης Ραγκούσης μίλησε για άλλη γυναίκα, κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, που έβαλε τα κλάματα μέσα στην Πολιτική Γραμματεία έπειτα από χυδαίο bullying από τον Κασσελάκη.