Πολιτικη & Οικονομια

Motor Oil: Η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη - Λειτούργησε το emergency plan

Αξιολογούνται οι αιτίες του συμβάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Motor Oil: Η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη - Λειτούργησε το emergency plan
© ΑΠΕ-ΜΠΕ

Motor Oil: Η εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη - Λειτούργησε το emergency plan

Ηφωτιά κατασβέστηκε και η λειτουργία των διυλιστηρίων συνεχίζεται με μειωμένη δυναμικότητα, αναφέρεται σε νεότερη ανακοίνωση της Motor Oil αναφορικά με την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στα διυλιστήρια στους Αγίους Θεοδώρους.

H ανακοίνωση της Motor Oil: 

«Στην παρούσα φάση η λειτουργία τoυ Διυλιστηρίου συνεχίζεται με μειωμένη δυναμικότητα. Κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, 3 εργαζόμενοι συνεργαζόμενης εταιρείας εργολάβων τραυματίστηκαν ελαφρά. Και οι 3 είναι καλά στην υγεία τους.

Από το συμβάν προκλήθηκαν υλικοτεχνικές βλάβες για τις οποίες η Εταιρεία είναι πλήρως ασφαλισμένη – τόσο για τις υποδομές, όσο και για την λειτουργική απώλεια κερδών ως συνέπεια της όποιας διακοπής εργασιών.

Από το συμβάν ουδείς κίνδυνος υφίσταται για την περιοχή των εγκαταστάσεων του Διυλιστηρίου και πέριξ αυτής.

Στην κατάσβεση της φωτιάς, καταλυτική υπήρξε η συνδρομή του Πυροσβεστικού Σώματος και του προσωπικού του Διυλιστηρίου της Εταιρείας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε.

Μotor Oil: Λειτούργησε το πλάνο έκτακτης ανάγκης

Με φόντο τα παραπάνω πηγές της εταιρείας αναφέρουν ότι το πλάνο έκτακτης ανάγκης λειτούργησε και για τον λόγο αυτό η κατάσβεση κατέστη δυνατή μέσα σε λίγες ώρες. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές έχουν ήδη συσταθεί δυο επιτροπές μια για το πώς προέκυψε το συμβάν και η μια για να αξιολογηθεί η κατάσταση της υποδομής πέριξ της μονάδας. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμία νοσταλγία για την Αριστερά που χάνεται (;)
Καμία νοσταλγία για την Αριστερά που χάνεται (;)

Θέλω να γράψω για τους αριστερούς που αποτραβήχτηκαν αλλά δεν εγκατέλειψαν, που πονάνε την πατρίδα τους, συνεχίζουν να πιστεύουν σε δημοκρατικές αξίες και επιμένουν στον «ακτιβισμό» τους.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.