Πολιτικη & Οικονομια

Αιχμές Δούκα για τη λειτουργία των κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ

H αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρης Δούκας
© ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI

Δούκας: Αιχμές για τη λειτουργία των κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ

Αιχμές για τη λειτουργία των κομματικών οργάνων του ΠΑΣΟΚ άφησε ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Χάρης Δούκας μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στην Καλαμάτα.
 
«Δεν μπορεί το κορυφαίο καθοδηγητικό όργανο, η Κεντρική Επιτροπή, να έχει συνεδριάσει 2,5 χρόνια τώρα μόλις 4 φορές, σε 4 εκλογικές διαδικασίες, για να χειροκροτήσουμε βουλευτές και ευρωβουλευτές. Πρέπει να συζητάμε», τόνισε ο Χάρης Δούκας. χαρακτηριστικά.

Συνέχισε με μια αναφορά στον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως συγκαλούσε συνεδρίαση του Εκτελεστικού του Συμβουλίου κάθε εβδομάδα και αυτό πρέπει να ξαναγίνει.

 «Με συμμετοχή και δημοκρατία, φίλες και φίλοι, θα κάνουμε ανατροπές. Δεν αρκεί ένας πεφωτισμένος ηγέτης. Το ‘’εγώ’’ τελείωσε, το ’εμείς’’ κάνει τη διαφορά και αυτό πρέπει να ξαναβρούμε», τόνισε ο κ. Δούκας.

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία του την Τρίτη, ο κ. Δούκας επισκέφθηκε την πόλη της Καλαμάτας, όπου πραγματοποίησε ομιλία στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης. Την ομιλία τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στη Λακωνία, Νάγια Γρηγοράκου, καθώς και πλήθος αυτοδιοικητικών Α’ και Β’ βαθμού. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμία νοσταλγία για την Αριστερά που χάνεται (;)
Καμία νοσταλγία για την Αριστερά που χάνεται (;)

Θέλω να γράψω για τους αριστερούς που αποτραβήχτηκαν αλλά δεν εγκατέλειψαν, που πονάνε την πατρίδα τους, συνεχίζουν να πιστεύουν σε δημοκρατικές αξίες και επιμένουν στον «ακτιβισμό» τους.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.