Πολιτικη & Οικονομια

Ραγκούσης: Γυναίκα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε τα κλάματα μετά από χυδαίο bullying από τον Κασσελάκη

«Δεν είναι μόνο η Νοτοπούλου»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γιάννης Ραγκούσης καταγγέλλει bullying Κασσελάκη κατά γυναίκας στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για όσα υποστηρίζει η Κατερίνα Νοτοπούλου

Ο Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε σε νέα καταγγελία για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη κατά στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιάννης Ραγκούσης δήλωσε στον ΣΚΑΪ: «πιστεύω τη Νοτοπούλου», για τις αποκαλύψεις περί bullying και συνέχισε: «Όχι μόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη. Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης». 

Η Κατερίνα Νοτοπούλου για το bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη

Η Κατερίνα Νοτοπούλου επανήλθε στις καταγγελίες της, υποστηρίζοντας ότι θα μπορούσε ο Στέφανος Κασσελάκης είτε να διαψεύσει το bullying ή να συναινέσει στη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων που υπάρχουν καταγεγραμμένα.

«Το καινούριο είναι ότι υπάρχουν και μηνύματα αυτής της συμπεριφοράς. Ο Στέφανος Κασσελάκης γνωρίζει ότι, το ότι είπα είναι απολύτως αληθές, διαφορετικά μπορεί να το διαψεύσει. Τον καλώ να δώσει και συναίνεση προς δημοσιοποίηση όλων όσων έχουν ειπωθεί. Αν υπάρχει συναίνεση, προφανώς μπορεί και να δοθεί», είπε η ίδια, μιλώντας στο Action24.

Απαντώντας, πηγές κοντά στον κ. Κασσελάκη, δήλωσαν: «Το bullying δεν είναι μια κενή λέξη. Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν υποφέρει από αυτό και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η κ. Νοτοπούλου οφείλει πάραυτα να απευθυνθεί στη δικαιοσύνη. Είναι ένα σοβαρό αδίκημα και ο Στέφανος Κασσελάκης που το έχει υποστεί ο ίδιος σε μεγάλο βαθμό και γνωρίζοντας πολύ καλά τη σκληρότητα αυτού του πράγματος, δε θα ανεχθεί καμία σκιά στο θέμα αυτό».