Πολιτικη & Οικονομια

Όλγα Γεροβασίλη: Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ

Τι είπε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Όλγα Γεροβασίλη
Η Όλγα Γεροβασίλη © ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI

Όλγα Γεροβασίλη: Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μίλησε η Όλγα Γεροβασίλη αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «ο στόχος των τελευταίων συχνών συνεδριάσεων της Πολιτικής Γραμματείας έχει να κάνει με την οργάνωση του οδικού χάρτη μέχρι το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και εκλογές για την ηγεσία του κόμματος».

«Προφανώς, κάποιοι θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει αυτοί οι κάποιοι να έχουν ορισμένες προϋποθέσεις. Συζητήθηκαν θέματα, όπως εάν κάποιος πρέπει να εμφανίσει το Πόθεν Έσχες του ή ένα πιστοποιητικό ποινικού μητρώου. Το κίνητρό μας δεν ήταν ο κ. Κασσελάκης, αλλά θέματα που είχαμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν», πρόσθεσε η Όλγα Γεροβασίλη και συνέχισε αναφερόμενη στον Στέφανο Κασσελάκη:

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d495yrk16ho1)

«Ο κ. Κασσελάκης ήταν δυστυχώς, παρά τις αρχικές προσδοκίες, ήταν μία δυσάρεστη εξέλιξη για πολιτικούς και αξιακούς λόγους. Στα ατού του εκείνη την εποχή, ήταν ένας νέος, άγνωστος, λαμπερός, επικοινωνιακός και σε μία στιγμή μετά από πολλαπλές ήττες του χώρου, τα μέλη και οι φίλοι που πήγαν στην κάλπη είχαν την προσδοκία ότι κάποιος άφθαρτος θα προχωρήσει τα πράγματα με γρήγορα βήματα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d495uwblvoa1)

Ακολούθως, η Όλγα Γεροβασίλη μίλησε για το πώς ο Στέφανος Κασσελάκης δεν σέβεται τις συλλογικές διαδικασίες του χώρου, ενώ αποκάλυψε πως εκτός από την βουλευτή του κόμματος Κατερίνα Νοτοπούλου, υπήρξαν και άλλοι που δέχτηκαν εκφοβισμό από τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d495x1zvmcfl)

«Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν έχει θέση στον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε τονίζοντας πως ο κ. Κασσελάκης δεν γνωρίζει τα βασικά της Αριστεράς, ενώ υπενθύμισε τους ακραίους χαρακτηρισμούς περί «κουκουλοφόρων» που ο ίδιος χρησιμοποίησε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d495yrk16ho1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καμία νοσταλγία για την Αριστερά που χάνεται (;)
Καμία νοσταλγία για την Αριστερά που χάνεται (;)

Θέλω να γράψω για τους αριστερούς που αποτραβήχτηκαν αλλά δεν εγκατέλειψαν, που πονάνε την πατρίδα τους, συνεχίζουν να πιστεύουν σε δημοκρατικές αξίες και επιμένουν στον «ακτιβισμό» τους.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.