Πολιτικη & Οικονομια

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο Νίκος Ανδρουλάκης τοξικοποιεί το κλίμα

«Ο κ. Ανδρουλάκης με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον κ. Μητσοτάκη», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Νάντια Γιαννακοπούλου: Η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για τον Νίκο Ανδρουλάκη και τη θέση της για το ντιμπέιτ

«Αποτυχημένο» χαρακτήρισε η Νάντια Γιαννακοπούλου τον Νίκο Ανδρουλάκη, κατηγορώντας τον ότι τοξικοποιεί το κλίμα στο ΠΑΣΟΚ όταν «μιλάει για βαρώνους και νωρίτερα μιλούσε για πασαρέλες». 

«Αν αισθάνεται βασιλιάς στο ΠΑΣΟΚ, τότε ναι μπορεί να βλέπει βαρόνους που θέλουν να τον ρίξουν. Τα όργανα αποφάσισαν να πάμε σε μια διαδικασία, κανείς δεν επιχείρησε να ρίξει τον Ανδρουλάκη» είπε σήμερα (18.9) στον ΣΚΑΪ η Νάντια Γιαννακοπούλου και αναφέρθηκε στους όρους που θα πρέπει να οριστούν για το ντιμπέιτ της 24ης Σεπτεμβρίου 2024 μεταξύ των έξι υποψηφίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ. 

Νάντια Γιαννακοπούλου: Ο κ. Ανδρουλάκης με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον κ. Μητσοτάκη

«Θέλω όσο το δυνατόν πιο ανοιχτό και ελεύθερο διάλογο. Να μην γίνει με όρους που σημαδεύουν 3 άτομα που θα μιλάνε και οι άλλοι θα μένουν εκτός», είπε η υποψήφια πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υπογράμμισε ότι «ήταν πολιτική αποτυχία το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Το μοντέλο ηγεσίας του κ. Ανδρουλάκη τα τελευταία 2,5 χρόνια τα όργανα στο κόμμα απαξιώθηκαν πλήρως. Ποιος πήρε την απόφαση για την επιστολική ψήφο και τα μη κρατικά πανεπιστήμια; Δεν μπορεί άλλο το κέντρο να το μονοπωλεί ο κ. Μητσοτάκης, να του χαρίζουμε τις δικές μας θέσεις. Οφείλεις να δίνεις πρώτος την ατζέντα».

Η κ. Γιαννακοπούλου υποστήριξε ακόμη ότι «ο κ. Ανδρουλάκης με τον τρόπο που λειτούργησε, ενίσχυσε τον κ. Μητσοτάκη».

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο συνεργασιών, η κ. Γιαννακοπούλου είπε ότι «η θέση μου είναι αυτόνομο ΠΑΣΟΚ. Κεντροαριστερά υπάρχει στη χώρα και είναι το ΠΑΣΟΚ. Το χάλι της διάλυσης στον ΣΥΡΙΖΑ δεν την βλέπετε στο ΠΑΣΟΚ».