Πολιτικη & Οικονομια

Γερουλάνος: Ο νέος πρόεδρος πρέπει να είναι στη Βουλή, για να μην αλωνίζει ο Μητσοτάκης

Το νέο σποτ της υποψηφιότητάς του για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Παύλος Γερουλάνος: Συγκέντρωση στου Ζωγράφου και νέο σποτ ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Γερουλάνος συνεχίζει την περιοδεία του ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε συγκέντρωση στου Ζωγράφου για το σχέδιο «Αναγέννηση» και το τρίπτυχο «Σχέδιο, Ενότητα, Εμπειρία», το οποίο ανέλυσε και στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή (15.9). 

«Ο νέος Πρόεδρος πρέπει να μπορεί να κρατήσει ενωμένο το Κίνημα και να είναι παντού παρών, οπωσδήποτε και στη Βουλή, για να μην αλωνίζει ο Μητσοτάκης. Δεν είναι άποψη, είναι η πραγματικότητα», επεσήμανε ο Παύλος Γερουλάνος και πρόσθεσε: «Ό,τι κι αν πιστεύαμε στο παρελθόν, είναι δεδομένο ότι μας στοίχισε η απουσία του Προέδρου από τη Βουλή και είδατε τι έγινε και στον ΣΥΡΙΖΑ. Θα κοιτάξουμε κατάματα την αλήθεια ή θα κάνουμε πως δεν την βλέπουμε, αφήνοντας τον Μητσοτάκη ανενόχλητο; Προσωπικά, δεν θέλω να δω ξανά το ΠΑΣΟΚ να χάνει τη δυναμική του, μετά από εκλογή νέου Πρόεδρου, επειδή είναι απών από εκεί που κρίνεται, αν είσαι ηγέτης ή όχι. Εγγυώμαι νέα ηγεσία, που ενώνει και αξιοποιεί κάθε στέλεχος, ηγεσία που στέκεται επάξια στη Βουλή, ηγεσία πλήρους απασχόλησης».

Το νέο σποτ του Παύλου Γερουλάνου

Την ίδια ώρα, ο Παύλος Γερουλάνος, ανάρτησε σποτ με στιγμιότυπα από την ανοιχτή συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και αποσπάσματα από την ομιλία του, θέλοντας να ευχαριστήσει όσες και όσους βρέθηκαν εκεί, για να ακούσουν τις προτάσεις των υποψηφίων Προέδρων του κόμματος. «Πολιτική με γωνίες, ενότητα, πολιτισμός. Μπορούμε» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και συνεχίζει: «Ζήσαμε πραγματικά ωραίες στιγμές, στην αίθουσα "Μελίνα Μερκούρη". Ήταν μια μέρα ανάτασης για το ΠΑΣΟΚ. Ένα σποτ αφιερωμένο σε όσες και όσους βρέθηκαν εκεί, αλλά και όλους τους πολίτες, που κοιτάνε με ελπίδα ξανά προς το Κίνημά μας».