Πολιτικη & Οικονομια

Άννα Διαμαντοπούλου: Μπήκα στον κόσμο του Αργυρού, ακούω Τέιλορ Σουίφτ

Τι είπε για τον γιο της, Χάρη, και την σχέση που έχουν

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άννα Διαμαντοπούλου: Τι είπε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, την Τέιλορ Σουίφτ, τον γιο της και την σχέση που έχουν

Για την πολιτική, την σχέση με τον γιο της και την μουσική που ακούει μίλησε μεταξύ άλλων η Άννα Διαμαντοπούλου.

Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν καλεσμένη του Σταύρου Θεοδωράκη στους «Πρωταγωνιστές» και μίλησε για όλους και για όλα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε μόλις γεννήσει λέγοντας:

«Ξαφνικά έγιναν οι εκλογές ως συνήθως στην Ελλάδα και ήμουνα 40 ημερών λεχώνα, μόλις είχα γεννήσει. Όλοι ήταν αρνητικοί όπως καταλαβαίνεις» και πρόσθεσε για το τι της λέει ο γιος της για το γεγονός πως είναι υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ:

«Ήθελα να ακούσω την άποψή του γιατί τη σέβομαι πολύ, ξέρεις τι μου απάντησε; Μαμά να κάνεις αυτό που λέει η καρδούλα σου, τίποτα άλλο. Μην κοιτάς αν μπορείς, αν δε μπορείς. Αφού ξέρουμε όλοι ότι το γουστάρεις αυτό το πράγμα. Άμα θες να το κάνεις. Και τώρα έχει μπει μέσα με τα μπούνια, δηλαδή βοηθάει όσο δε μπορώ να σου πω. Tik tok και αυτό, αυτός τα πιέζει».

Ερωτηθείσα για την μουσική που ακούει, η Άννα Διαμαντοπούλου παραδέχθηκε πως «λόγω του Χάρη ακούω και άλλη μουσική. Δηλαδή δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα άκουγα ραπ. Όμως για ένα μεγάλο διάστημα μπήκα και άκουγα τους ράπερ και εγώ. Ο Χάρης με έβαλε λίγο στον κόσμο. Ήθελα να δω» και πρόσθεσε για τον Κωνσταντίνο Αργυρό, στον οποίο έχει γράφει το τραγούδι «Ο Ελεύθερος»:

«Μπήκα και εγώ στον κόσμο του Αργυρού που δεν τον ήξερα» και αποκάλυψε πως ακούε και την Τέιλορ Σουίφτ:

«Εμένα δεν με συγκινεί ας πούμε η μουσική. Όμως την παρακολουθώ. Και πώς ξεκίνησα να την παρακολουθώ; Όταν είδα ότι σε τέσσερα πανεπιστήμια της Αυστραλίας έχουν έδρα και τη μελετούν. Θεωρείται ότι είναι ένα παν-φαινόμενο δηλαδή μουσικό, οικονομικό, κοινωνικό, επιρροή στην κοινή γνώμη» και πρόσθεσε:

«Βλέπω είναι ο στίχος δικός της, είναι η μουσική, δηλαδή είναι ένα πάρα πολύ ταλαντούχο πλάσμα. Εμένα πολλές φορές με συγκινεί ο στίχος. Την παρακολουθώ σου λέω χωρίς να είμαι ούτε στους swifters, ούτε τρελαίνομαι με αυτήν τη μουσική. Αλλά θεωρώ ότι πρέπει όλοι μας να προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί αυτά τα φαινόμενα έχουν τόσο μεγάλη επιρροή».