Πολιτικη & Οικονομια

Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης ήταν ένα κύμβαλο αλαλάζων που επιδείκνυε πλούτο

«Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί μίλησε για κουκουλοφόρους», σημείωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος
Γκλέτσος: Ο Κασσελάκης ήταν ένα κύμβαλο αλαλάζων που επιδείκνυε πλούτο © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Απόστολος Γκλέτσος: Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για τον Στέφανο Κασσελάκη 

Ο Απόστολος Γκλέτσος παραχώρησε το βράδυ της Δευτέρας (16.9) συνέντευξη στο Kontra24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι «δεν υφίστατο ως πολιτικός αρχηγός και ως πολιτικό ων στο τιμόνι του ΣΥΡΙΖΑ». 

Ο Απόστολος Γκλέτσος χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη «ένα κύμβαλο αλαλάζων», σημειώνοντας ότι «περνούσε στα κανάλια για να δείξει τον πλούτο του, έταζε λαγούς στα πετραχήλια χωρίς να βγαίνει ο λογαριασμός. Εμείς κάναμε τη σούμα σε ένα μπακαλοτέφτερο και μας έπιανε το στομάχι και στη ΝΔ γελούσαν. Η μόνιμη τακτική του όταν κάναμε σχόλια ήταν ότι τον υπονομεύει ο Τσίπρας μήπως και φοβηθούμε και τα πάρουμε πίσω». 

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4837f0bng8x)

Απόστολος Γκλέτσος: Αποφάσισα να βάλω πλάτη στο κόμμα 

Ο κ. Γκλέτσος αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι «ήταν κάτι που αποφάσισα αμέσως για να βάλω πλάτη στο κόμμα και όχι για προσωπικές φιλοδοξίες. Πιστεύω ότι πρέπει κάποιοι άνθρωποι που είμαστε στη δημοσιότητα και έχουμε ένα βιογραφικό που αρμόζει στην αριστερά και δεν ήρθαμε μια μέρα και είπαμε γεια σας».

Η συζήτηση επανήλθε, ωστόσο, στον Στέφανο Κασσελάκη, για τον οποίο σημείωσε: «Ο Κασσελάκης απώλεσε την εξουσία δεν τον καθαίρεσε η ΚΕ. Κι εμείς έχουμε 13 σκυλιά δεν τα βγάζουμε. Από τον 3ο και 4ο μήνα τα έλεγαν όλοι, δεν τον κατέβασε η κεντρική επιτροπή, ξεχείλισε το ποτήρι. Και το επιστέγασμα να βγει μπροστά σε ανθρώπους με οικογενειακή ιστορία και να τους πει κουκουλοφόρους; Έχε χάρη που δεν ήμουν εκεί, να μας πει κουκουλοφόρους ο Κασσελάκης; Αλήθεια;»

Μάλιστα, στο ερώτημα τι θα συμβεί αν εκλεγεί εκ νέου ο Στέφανος Κασσελάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «ας τον ξαναβγάλουν και να τον πάρουν να πορευτούν, εγώ τουλάχιστον θα φύγω. Να με πει κουκουλοφόρο ο Κασσελάκης; Έχω παππού που εδάρη και βασανίστηκε, έχω αγωνιστική προσωπική ιστορία στην αριστερά. Όταν αναλαμβάνουμε θέσεις δεν μας στρώνουν ροδοπέταλα. Δεν υπάρχει μου κάνουν πόλεμο. Ή νικάς ή πας στο σπίτι σου. Ή πας ξανά σε εκλογές και συνεχίζεις».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d4835v4rbsox)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.