Πολιτικη & Οικονομια

ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων

Oι κανόνες θα διευθετηθούν σε συνάντηση των επιτελείων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Το ΠΑΣΟΚ, η σοσιαλδημοκρατία και η τρέχουσα πραγματικότητα
© Τατιάνα Μπόλαρη / Eurokinissi

ΠΑΣΟΚ: Στις 24 Σεπτεμβρίου το debate μεταξύ των υποψήφιων προέδρων

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων Προέδρων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής συμφώνησαν στη διεξαγωγή debate από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.

Οι εκπρόσωποι των υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ έχουν συμφωνήσει σε ένα πλαίσιο διαλόγου θεματικών ενοτήτων καθώς και στη διεξαγωγή απευθείας διαλόγου μεταξύ τους, οι ακριβείς κανόνες του οποίου θα διευθετηθούν στην επόμενη συνάντησή τους.

Νωρίτερα ο Νίκος Ανδρουλάκης είπε για το θέμα «Προτείνω το ντιμπέιτ, που έχουμε συμφωνήσει να κάνουμε τις επόμενες ημέρες όλοι μαζί, να γίνει βεβαίως στη δημόσια τηλεόραση και να είναι για πρώτη φορά ένα ανοικτό ντιμπέιτ και όχι ένα ντιμπέιτ προκάτ παράλληλων μονολόγων, όπως τα προηγούμενα διακομματικά ή εσωκομματικά. Αλλά να μπορούν ελεύθερα να μιλήσουν οι υποψήφιοι, να ρωτήσουν ο ένας τον άλλον κι έτσι να γίνει ένας ανοικτός δημοκρατικός διάλογος».
 
«Όλοι να αποδείξουμε στην ελληνική κοινωνία ότι το ΠΑΣΟΚ με πολιτικό πολιτισμό καινοτομεί, ανοίγει νέους δρόμους στην πολιτική συζήτηση στη χώρα μας. Νομίζω ότι θα είναι πάρα πολύ καλό, θα βοηθήσει και θα έχει και πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στο στίγμα της δικής του υποψηφιότητας, ο κ. Ανδρουλάκης υπογράμμισε πως ζητάει ξανά την ψήφο των πολιτών, των μελών και των φίλων του ΠΑΣΟΚ και εγγυάται την ενότητα, την πολιτική αυτονομία και ένα ΠΑΣΟΚ που θα πάει ακόμα πιο ψηλά.

Επίσης, απέκλεισε κατηγορηματικά σενάρια συγκυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία, ενώ απέρριψε αντίστοιχο σενάριο συγκόλλησης κομμάτων. «Νομίζω πως όποιοι τα απεργάζονται αυτά, θα κάνουν μεγάλο δώρο στη Νέα Δημοκρατία. Χρειάζεται χρόνος και χρειάζεται και προσπάθεια. Εύκολες λύσεις δεν θα οδηγήσουν πουθενά», επεσήμανε για όσα ακούγονται περί νέου φορέα στην Κεντροαριστερά.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.