Πολιτικη & Οικονομια

«Φασίστας ο Πολάκης» - Έκρηξη Άδωνι Γεωργιάδη κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΛΠΝΟ

«Δεν τους ένοιαζε να καταστραφούν οικογένειες»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΛΠΝΟ
Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΛΠΝΟ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Άδωνις Γεωργιάδης για Πολάκη, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΕΕΛΠΝΟ - Βαρύτατες εκφράσεις σε συνέντευξή του

Με βαρύτατες εκφράσεις κατά της Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης το πρωί της Δευτέρας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο Action24.

O Υπουργός Υγείας ενώ εξηγούσε το σχέδιο για τις εφημερίες στα νοσοκομεία της Αττικής το οποίο θα παρουσιάσει άμεσα αντιλήφθηκε ότι πίσω από τις κάμερες χαμογελούσε με όσα έλεγε ο Νίκος Παππάς.

«Τώρα ο Παππάς αναρωτιέται. Λες να τον φάμε με τις εφημερίες και τα ράντζα;» αναρωτήθηκε ο κ. Γεωργιάδης θέλοντας να ανοίξει διάλογο με τον κ.Παππά.

Ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε φωνάζοντας και χτυπώντας το χέρι του στο τραπέζι ζητώντας από τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη από τους δημοσίους υπαλλήλους του ΚΕΕΛΠΝΟ που απολύθηκαν αλλά δικαιώθηκαν από τη Δικαιοσύνη.

«Εχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά. Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Πάλι θα αποτύχουν. Δεν έχουν πάει να ζητήσουν μια συγγνώμη από τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι μας λένε λοιπόν; Αν είναι για πολιτικούς σκοπούς δεν πειράζει να απολυθούν άδικα δύο άνθρωποι από το Δημόσιο. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης ο φασίστας. Αν το είχα κάνει εγώ θα με είχατε εκτελέσει στο δρόμο. Δεν τους ένοιαζε να καταστραφούν οικογένειες. Αυτοί είναι οι Αριστεροί που το παίζουν ανθρωπιστές» είπε μεταξύ άλλων.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d47j720wptjt)

Η απάντηση Παππά στον Άδωνι Γεωργιάδη

Λίγο αργότερα στο στούντιο μπήκε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος σχολίασε την έκρηξη του Άδωνι Γεωργιάδη.

«Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζητούσε να μην του κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις, τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον κλάδο της υγείας, και να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός, ένας αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς... Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της...», σημείωσε.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d47jafkzh169)



ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.