Πολιτικη & Οικονομια

Γκλέτσος για Κασσελάκη: «Αν βγει πρόεδρος πάω σπίτι μου - Θέλω με τα χίλια Πολάκη»

Γιατί θέτει ο ίδιος υποψηφιότητα

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Γκλέτσος: Τι είπε για Καασελάκη και Πολάκη- Γιατί θέτει ο ίδιος υποψηφιότητα

Τις ραγδαίες εξελίξεις που υπάρχουν στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το πρωί της Δευτέρας (16.09) ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Απόστολος Γκλέτσος.

«Αν βγει πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης, πάω σπίτι μου και δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με την πολιτική», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος, αφήνοντας «καρφιά» για τον «έκπτωτο» πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως σημείωσε, ο ίδιος θέτει υποψηφιότητα «για να βάλω πλάτη, να ενωθούμε πιο γρήγορα», ενώ πρόσθεσε πως «ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πέφτει εύκολα, δεν πέφτει επειδή κάποιος θα βγει και θα πει "θα ρίξω τον Μητσοτάκη"».

«Πυρά» Γκλέτσου κατά Κασσελάκη

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τα λάθη του κ. Κασσελάκη απάντησε «ασχολιόταν καθημερινά να κάνει επίδειξη πλούτου και ευμάρειας από κανάλι σε κανάλι. Αυτά δεν είναι για έναν αριστερό πρόεδρο κόμματος. Του είπαμε ότι μπορείς να έχεις χρήματα αλλά πάγωσέ τα και στρατεύσου. Έλεγε πράγματα που δεν στέκουν. Αν αθροίσει κανείς όσα έδινε, δημοσιονομικά πέφταμε έξω».

Την ίδια ώρα, σε ερώτηση για το τι θα κάνει αν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί ο Παύλος Πολάκης, ο Απόστολος Γκλέτσος σημείωσε: «Θα είμαι μαζί του με τα χίλια».