Πολιτικη & Οικονομια

Φήμες για συμφωνίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ

Τι αναφέρει ο Θανάσης Οικονόμου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΣΥΡΙΖΑ: Στις 24 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο
©SOOC

ΣΥΡΙΖΑ: Φήμες για συμφωνίες στελεχών του με υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ

Την πληροφορία ότι υπάρχουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν συνάψει προεκλογικές συμφωνίες με υποψήφιους προέδρους του ΠΑΣΟΚ μετέφερε το βράδυ της Πέμπτης στο Action24, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου.

Όπως δήλωσε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Action24, ανέφερε ότι πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν κλείσει συμφωνίες με υποψήφιους που διεκδικούν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ (χωρίς να τους κατονομάζει), υπονοώντας προφανώς ότι το κάνουν ώστε να εξασφαλίσουν το πολιτικό τους μέλλον.

Ερωτώμενος εκ νέου για το τι εννοεί, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε λέγοντας «ακούω ονόματα πολλά και δεν είπα μόνο με τον κ. Ανδρουλάκη».

Μάλιστα, ο πρώην βουλευτής απευθυνόμενος προς τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλη Τσόγκα του επέστησε ιδιαίτερα την προσοχή, λέγοντας του πως τα εν λόγω στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που συνομιλούν με υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, το μόνο που μπορούν να μεταφέρουν «εκτός από το σαρκίο τους, είναι το μικρόβιο της διάλυσης».

Μόλις τα περασμένα 24ωρα ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Ραγκούσης που μεταπήδησε στον ΣΥΡΙΖΑ, ένιωσε την ανάγκη να ζητήσει συγγνώμη από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις Κασσελάκη για «παρέλασε της σημιτικής διαπλοκής» στην εκδήλωση στο Ζάππειο για τα 50 χρόνια ίδρυσης του κόμματος. Μία κίνηση που ερμηνεύτηκε από πολλούς ως άνοιγμα προς το ΠΑΣΟΚ.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.