Πολιτικη & Οικονομια

Δημήτρης Παπανώτας: Σκέφτεται να είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Δημήτρης Παπανώτας: Σκέφτεται να είναι υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Ανοιχτό άφησε ο Δημήτρης Παπανώτας το ενδεχόμενο να είναι και αυτός υποψήφιος για πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές μετά την έκπτωση του Στέφανου Κασσελάκη.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Παπανώτας παραχώρησε συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως «το σκέφτομαι, δεν βλέπω κάποιον υποψήφιο να το συμμαζέψει» και πρόσθεσε:

«Να σου απαντήσω σοβαρά: Θα δω ποιοι βάζουν υποψηφιότητα και αν κρίνω ότι κανείς δεν μπορεί να είναι ο συνεκτικός κρίκος που χρειάζεται η κορυφή του ΣΥΡΙΖΑ για ενωθούν οι υπόλοιποι από κάτω, τότε θα βάλω υποψηφιότητα».

Να θυμίσουμε πως ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναδειχθεί υποψήφιος στις ευρωεκλογές του περασμένου Ιουνίου μετά τις εσωκομματικές εκλογές που διεξήχθησαν στον ΣΥΡΙΖΑ για τη συγκρότηση του ευρωψηφοδελτίου.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αποφασίσει την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο μετά τις αντιδράσεις, με βασική εκπρόσωπο τη Σοφία Μπεκατώρου, για παλαιότερες δηλώσεις του Δημμήτρη Παπανώτα στις οποίες είχε αναφέρει ότι «εγώ δεν βλέπω να έχει πρόβλημα η γυναίκα στην Ελλάδα και γενικά στην ΕΕ κανένα, εκτός αν θέλει να έχει. Δηλαδή, αν πάρει έναν σατράπη, ο οποίος την κακοποιεί, και δεν μιλάει και κάθεται και το ανέχεται είναι πρόβλημά της».