Πολιτικη & Οικονομια

Γιάννης Ραγκούσης: Ο Κασσελάκης είναι ο πολιτικός αυτουργός των αποδοκιμασιών σε βάρος στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Τι δήλωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης
© EUROKINISSI

Γιάννης Ραγκούσης: Γιατί κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη - Τι δήλωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής του κόμματος

Ο Γιάννης Ραγκούσης χαρακτήρισε τον Στέφανο Κασσελάκη ως τον πολιτικό αυτουργό των αποδοκιμασιών σε βάρος μελών της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ κατά την είσοδό τους στα γραφεία του κόμματος για τη χθεσινή συνεδρίαση.

«Ο πολιτικά ιθύνων νους και ο πολιτικός αυτουργός ναι είναι ο κ. Κασσελάκης και η αντίληψη που εισήγαγε στον ΣΥΡΙΖΑ» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Παρασκευής λίγες ώρες μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας που επικύρωσε με 17-1 ψήσους την έκπτωση Κασσελάκη.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d44whyutgvxd)

«Δεν υπάρχουν αυθόρμητες συγκεντρώσεις. Δυστυχώς ζήσαμε ένα ακόμη κρούσμα, μια έκφανση της εχθροπάθειας που δυστυχώς έχει εδραιωθεί μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ από τότε που ανέλαβε πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελακης» πρόσθεσε ο πρώην υπουργούς και συμπλήρωσε:

«Εύχομαι και ελπίζω ότι ζούμε τις τελευταίες τέτοιες εκδηλώσεις γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν είναι πια πρόεδρος».

Όπως σημείωσε «είναι ένα κλίμα εχθροπάθειες, μίσους, τοξικότητας, εμφυλιοπολεμικής λογικής καθώς φτάσαμε στελέχη να προπηλακίζονται από 5-6 άτομα».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d44wvft1xj1t)

«Ο κ. Κασσελάκης δεν έιχε το θράσος να μιλήσει για εκτροπή μεσούσης της Πολιτικής Γραμματείας; Να δούμε τι θα κάνει τώρα με την εκτροπή ενώ ησυντριπτική πλειοψηφία των στελεχών των έχουν απομονώσει» συνέχισε ο κ. Ραγκούσης και κατέληξε:

«Πέφτει όλο και πιο χαμηλά όπως δείχνει το 17-1 της χθεσινής ψηφοφορίας. Η πρόθεσή του να είναι παρών δεν του επιτρέπει να κακοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Έφτασε στο τελευταίο σκαλοπάτι, να μιλάει για εκτροπή, ντροπή».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d44x4u3ookwp) Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d44xlkqwey9l)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.