Πολιτικη & Οικονομια

Πολάκης: Έκανα λάθος με τον Κασσελάκη - Κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ

«Η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυψε πολλά σωστά», είπε ο βουλευτής Χανίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Πολάκης
Πολάκης: Έκανα λάθος με τον Κασσελάκη, κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI

Παύλος Πολάκης: Νέες δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη και τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Παύλος Πολάκης στράφηκε ξανά κατά του Στέφανου Κασσελάκη, δηλώνοντας ότι έκανε λάθος μαζί του, αλλά και ότι «κάνει μόνο κακό στον ΣΥΡΙΖΑ». 

Σε δηλώσεις του στο OPEN, ο Παύλος Πολάκης στράφηκε κατά του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή. Πρέπει να καλυφθεί το κενό και το έλλειμμα που υπάρχει στη χώρα και στην αξιωματική αντιπολίτευση».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Πολάκης υπογράμμισε ότι «ομάδα χωρίς αρχηγό είναι μηδέν και αρχηγός χωρίς ομάδα είναι μηδέν. Η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυψε πολλά σωστά πράγματα που μπορεί να είπε. Τα καταστατικά των κομμάτων τα εξηγούν τα ίδια τα κόμματα με τα θεσπισμένα τους όργανα, δεν τα εξηγούν συνταγματολόγοι. Λόγω της κρίσης που έχει δημιουργηθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ζητάμε από τον πρόεδρο να δώσει λύση και να προκηρύξει εκλογές, ο ίδιος απαντά κάντε μου μομφή. Ξεπερνάω τα διχαστικά με τις κουκούλες. Η διαδικασία ήταν με βάση ακριβώς το καταστατικό, έχουν ξαναγίνει αυτά. Η Σβίγκου με μυστική ψηφοφορία ψηφίστηκε και μάλιστα ψήφισαν και τότε κάποια μέλη μέσω τηλεφώνου. Αυτή η διαδικασία έγινε δεκτή και προχτές. Είδε προφανώς ότι δεν μπορεί να προχώρησε σε δημιουργία άλλου σχηματισμού γι αυτό και έκανε ό,τι έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης. Είναι σαν να επιζητά δημοσιότητα και να κάνει φασαρία κάτι που είναι κακό για τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν σε έναν υπουργό γίνει μομφή και περάσει, δεν θα παραιτηθεί;».

Παύλος Πολάκης: Πήγαμε στις Ευρωεκλογές με τον Κασσελάκη «one man show»

«Θεώρησα σαν ένα νέο παιδί, ευφυής, όχι πιασμένο, είπε κάποιες προτάσεις με τις οποίες συμφωνούσα και είδα πως είχε μία διείσδυση στη νεολαία, μιλούσε μία γλώσσα που καταλάβαιναν τα παιδια και θεώρησα ότι θα μπορούσε. Δεν διαμόρφωσε ένα πολιτικό επιτελείο, τα κόμματα της Αριστεράς δεν είναι ενός ανδρός αρχή. Ομάδα χωρίς αρχηγό είναι μηδέν και αρχηγός χωρίς ομάδας είναι μηδέν. Δεν ήταν έτσι με τον Τσίπρα, υπήρχε μηχανισμός και λειτουργούσε», είπε σε άλλο σημείο ο Παύλος Πολάκης.

«Η φορολογική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι εξαιρετική, η πιο προοδευτική και αριστερή πρόταση από τη μεταπολίτευση και μετά. Όμως ο Στέφανος Κασσελάκης τη σκέπασε. Η υπερπροβολή της προσωπικής του ζωής κάλυπτε τα πάντα. Τον έβλεπαν αλλά δεν τον άκουγαν. Η πρώτη μου διαφωνία με τον Κασσελάκη ήταν για τα F-35. Μετά υπήρχε το θέμα με τα ομόφυλα ζευγάρια. Στην αρχή είχε πει πως δεν ψηφίσει το νόμο της ΝΔ και μετά είπε για κομματική πειθαρχία. Πρωτάκουστο να μην το κάνει το κόμμα της κυβέρνησης και να το κάνει η αντιπολίτευση. Με αυτό το νομοσχέδιο έχουμε πρόβλημα στην επαρχία και αποδείχθηκε και από το εκλογικό αποτέλεσμα. Η δική μου διαφωνία γιατί έχει πέσει πολύ λάσπη, αν ήμουν ομοφοβικός δεν θα πρότεινα τον κ. Κασσελάκη για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Λέω πως αυτό δεν είναι το κυρίαρχο στην πολιτική σου παρουσία. Πήγαμε στις Ευρωεκλογές με τον Κασσελάκη "one man show". Μας έκανε τεράστια ζημιά η ιστορία με τα σπίτια του Κασσελάκη», κατέληξε ο βουλευτής Χανίων. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.