Πολιτικη & Οικονομια

Ακρίτα σε Καλογεροπούλου: Είστε εμμονική, έχετε και ένα πρόβλημα πίεσης

Έντονη αντιπαράθεση είχαν η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ακρίτα σε Καλογεροπούλου: Είστε εμμονική, έχετε και ένα πρόβλημα πίεσης - Έντονη αντιπαράθεση είχαν η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοσιογράφο 

Έντονη αντιπαράθεση είχαν στον αέρα του Action 24 η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα με τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου.

Έλενα Ακρίτα βρέθηκε καλεσμένη στη χθεσινή εκπομπή του Action 24 «Πίσω από τις Γραμμές», όπου σχολίασε τις ραγδαίες εξελίξεις που συμβαίνουν στο εσωτερικού του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο Action 24, η κυρία Έλενα Ακρίτα, εξέφρασε την αμέριστη στήριξή της στον Στέφανο Κασσελάκη, αναφερόμενη στις εσωκομματικές εξελίξεις μετά την καθαίρεση του προέδρου του κόμματος και την εκκίνηση εκλογής νέας ηγεσίας.

«Εγώ είμαι με τον Κασσελάκη. Αν θεωρεί ότι θα διεκδικήσει την εκλογή του, θα είμαι στο πλευρό του. Εγώ είμαι αρνητική να κάνει νέο κόμμα, γιατί η ιστορία δεν έχει δείξει ότι τα κόμματα που προκύπτουν από διασπάσεις δεν περνάνε καλά στο κοινοβούλιο. Πιστεύω ότι πρέπει να μείνει εδώ να δώσει τον αγώνα του», είπε αρχικά η Έλενα Ακρίτα.

«Έχει κάνει λάθη πολλά, κληρονόμησε σε άθλια κατάσταση ένα κόμμα. Διαλυμένο. Και από την πρώτη στιγμή δεν άπλωσε κανένας το χέρι του να τον βοηθήσει. Όλοι τον δυναμίτιζαν. Τον περίμεναν με το ντουφέκι απλωμένο για να τον στήσουν στα 2 μέτρα… Γιατί τον καθαιρούμε. Τι έχει κάνει;», αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακρίτα σε Καλογεροπούλου: Είστε εμμονική, έχετε και ένα πρόβλημα πίεσης 

Όταν η Ελένη Καλογεροπούλου έκανε λόγο για «μαύρα ταμεία» στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η Έλενα Ακρίτα διαφώνησε.

«Κυρία Καλογεροπούλου, είστε εμμονική! Σας έχω απαντήσει δύο φορές, είστε σαφέστατα εμμονική και προκατειλημμένη. Είναι δικαίωμά σας να μου κάνετε την ερώτηση, είναι δικαίωμά μου να απαντήσω ή όχι. Είστε σε έναν διαρκή εκνευρισμό, έχετε και ένα θέμα την πίεσή σας και σας εύχομαι τα καλύτερα», είπε εμφανώς ενοχλημένη η πολιτικός.

«Δεν είναι θέμα προσωπικό. Είναι ότι της απαντάς και δεν το ακούει, δεν θέλει να το ακούσει και να πάει παρακάτω τη συζήτηση», τόνισε η Έλενα Ακρίτα.

«Δεν θα σας ρωτήσω τίποτα, κυρία Ακρίτα, εντάξει. Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω», απάντησε η Ελένη Καλογεροπούλου, με την Έλενα Ακρίτα να ανταπαντά: «Αν νομίζετε, κυρία Καλογεροπούλου, ότι έχετε αυτή τη δύναμη, πλανάστε πλάνην οικτράν».

Ακρίτα για Πολάκη: Δε θέλω να ασχοληθώ άλλο

Στην συνέχεια η Έλενα Ακρίτα απαντώντας σε σχετική ερώτηση τόνισε η ίδια θα μείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Παύλο Πολάκη. «Δεν νοείται να υπάρχει αριστερός ομοφοβικός ηγέτης», είπε ενώ απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το ότι ο ίδιος δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό, είπε πως «και οι ρατσιστές λένε ότι δεν είναι, αλλά λένε “μας φέρνουν τους λάθρο”».

Καταλήγοντας είπε δε πως «Η στάση του κ. Πολάκη, με τον οποίον δεν θα ήθελα να ασχοληθώ άλλο, είναι τέτοια που καταψήφισε το νομοσχέδιο στο οποίο ήμουν εισηγήτρια. Δεν μπορώ να συνυπάρξω, αλλά όποτε είχε δίκιο, τον έχω υποστηρίξει».