Πολιτικη & Οικονομια

Ο Παναγιώτης Δουδωνής κλείνει την πόρτα του ΠΑΣΟΚ στον Ραγκούση

Mε αφορμή την πρόσφατη του δήλωση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναγιώτης Δουδωνής: Νομοθετική πρωτοβουλία από το ΠΑΣΟΚ για τον αποκλεισμό του Ηλία Κασιδιάρη από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Δουδωνής © ΑΠΕ/ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος

Δουδωνής: Κλειστή η πόρτα του ΠΑΣΟΚ για τον Γιάννη Ραγκούση

Σφοδρή ήταν η αντίδραση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτη Δουδωνή, στη «συγγνώμη» που ζήτησε ο Γιάννης Ραγκούσης, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, προς τα στελέχη και τα μέλη του ΠΑΣΟΚ σχετικά με μια φράση του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και με αφορμή τη συγγνώμη του κ. Ραγκούση προς τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για τα λεγόμενα του κ. Κασσελάκη, ο Παναγιώτης Δουδωνής είπε: «ο κ. Ραγκούσης ζητάει συγγνώμη για λάθος λόγους. Εκεί που πήγε, αυτά θα άκουγε για το ΠΑΣΟΚ. Συγγνώμη θα έπρεπε να ζητάει από τους ψηφοφόρους, τους φίλους του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους άφησε, παρότι ήταν και γραμματέας και υποψήφιος πρόεδρος του ενιαίου φορέα που συμμετείχε το ΠΑΣΟΚ και τους άφησε για να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ για μια βουλευτική θέση. Συγγνώμη ίσως θα έπρεπε να ζητάει και από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί τώρα που είναι μια δύσκολη ώρα θέλει να τους αφήσει και αυτούς. Αν ονειρεύεται επιστροφή στο ΠΑΣΟΚ τώρα που το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ δεν πάει καλά, πλανάται πλάνην οικτράν».

Για την πολιτική παρουσία του ΠΑΣΟΚ στη ΔΕΘ είπε: «Η χθεσινή εικόνα είναι μια ιδιαίτερα ελπιδοφόρα εικόνα. Από την ομιλία του κ. Ανδρουλάκη κρατάω πολλά σημεία, κατ' αρχάς την παρουσίαση του οικονομικού και κοινωνικού προγράμματος του ΠΑΣΟΚ, αλλά επίσης κρατάω στο πολιτικό επίπεδο το γεγονός ότι μίλησε για κυβερνών ΠΑΣΟΚ για την επόμενη κυβέρνηση και το γεγονός ότι επισήμανε το μήνυμα της ενότητας που δόθηκε με την παρουσία πολλών στελεχών και υποψηφίων προέδρων. Δόθηκε ένα πολύ ωραίο μήνυμα από όλους τους παρισταμένους».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.