Πολιτικη & Οικονομια

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα

Η απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου για το καταστατικό κόλλημα στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα
Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα © ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ

Ανδρουλάκης: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα - Η απάντηση σε ερώτηση δημοσιογράφου για το καταστατικό κόλλημα στην υποψηφιότητα του Δημάρχου Αθηναίων

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη στο πλαίσιο της 88ης ΔΕΘ. 

Ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το καταστατικό κόλλημα στην υποψηφιότητα Δούκα ανέφερε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. «Ο καθένας θα κριθεί για τις αποφάσεις του από το κόσμο του ΠΑΣΟΚ. Εξ αρχής είπα ότι λόγω παλιού άρθρου στο Καταστατικό τουλάχιστον 20 χρόνια, ότι δεν υπάρχει ζήτημα κανενός αποκλεισμού. Είμαι ξεκάθαρος. Θα πάμε ενωτικά, χωρίς αποκλεισμούς. Η διάθεση μου είναι να μιλήσουμε πολιτικά. Ωραίες οι υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια, αλλά πρέπει να φανεί ο οδικός χάρτης του κάθε υποψηφίου» σημείωσε ο κ. Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ πρόσθεσε ότι «τα 2,5 αυτά χρόνια έχω αντιμετωπίσει από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ πολεμική, που έκανε την παράταξη μας να δει τις διαθέσεις όσων σήμερα μιλούν για συγκλίσεις. Προτείνω στους συνυποψηφίους να θέσουμε στην άκρη φοβίες ή θεωρίες. Τα πράγματα είναι καθαρά και θεσμικά, όπως έγιναν το 2021. Να μιλήσουμε πολιτικά για να γίνουμε ένα κόμμα ακόμα πιο ισχυρό και μία προοδευτική κυβέρνηση. Η Επιτροπή ζήτησε για λόγους ενότητας να υπάρχει μία τοποθέτηση υποψηφίων για να πάμε ομαλά στις εκλογές της Κυριακής. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υποψηφιότητα Δούκα».

Δείτε live τη συνέντευξη Τύπου του Νίκου Ανδρουλάκη

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.