Πολιτικη & Οικονομια

Άδωνις Γεωργιάδης: Τον Κασσελάκη τον πούλησαν οι δικοί του

Ο Παππάς είναι ο πραγματικός «Ρασπούτιν»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: Τι είπε για τον Στέφανο Κασσελάκη - Γιατί χαρακτήρισε «Ρασπούτιν» τον Νίκο Παππά

Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, παραχώρησε συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή και μεταξύ άλλων μίλησε για τον Στέφανο Κασσελάκη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «τον πούλησαν οι δικοί του».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «το βαθύ κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, την εκλογή του Κασσελάκη δεν την αποδέχθηκε ούτε ένα 24ωρο, ήταν γι' αυτούς ένα πολύ μεγάλο σοκ όπως ήταν για όλο το πολιτικό σύστημα» και προσθέτει:

«Ο Κασσελάκης ήταν ένας άνθρωπος που ήρθε από το πουθενά και πήρε ένα κόμμα μεγάλο. Για εμάς που το ζούσαμε απ' έξω ήταν περίεργο, γι' αυτούς που το ζούσαν από μέσα ήταν ανυπόφορο, άρα θέλανε να τον φάνε οπωσδήποτε, έκανε κ αυτός ό,τι μπορούσε για να τον φάνε, δηλαδή ο άνθρωπος με την πολιτική είναι άσχετος. Δεν λέω ότι είναι χαζός, έξυπνος είναι, αλλά είναι άσχετος. Πήρε μία θεση δύσκολη σε ένα κόμμα χαώδες και τα έκανε όλα λάθος».

Αναφορικά με τον Νίκο Παππά, χαρακτηριστικά υπογράμμισε πως «είναι case study. Είναι άνθρωπος φοβερός, Ρασπούτιν» και πρόσθεσε:

«Κατέβηκε αρχηγός, δεν βγήκε. Στηρίξε τον Κασσελάκη στον β' γύρο, τον έβγαλε. Τον στήριξε στο συνέδριο κατά του Τσίπρα, τον υποστήριξε τώρα για να τον σώσει και αυτός ως ανταλλαγμα το έκανε πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας, τον άδειασε στην ΚΕ και τον έφαγε γιατί χωρίς τις ψήφους του Παππά ο Κασσελάκης δεν θα τρωγόταν».