Πολιτικη & Οικονομια

Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης οργανώνοντας τις επόμενες κινήσεις του

Το πολιτικό του μέλλον από το νησί του Αργοσαρωνικού σχεδιάζει ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στις Σπέτσες ο Στέφανος Κασσελάκης οργανώνοντας τις επόμενες κινήσεις του
Φωτογραφία Αρχείου © EUROKINISSI

Στέφανος Κασσελάκης: Στις Σπέτσες μετά την καθαίρεσή του - Το πολιτικό του μέλλον από το νησί του Αργοσαρωνικού σχεδιάζει ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Την ώρα που η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδριάζει εν όψει ΔΕΘ και των ραγδαίων εξελίξεων, ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο εξοχικό της οικογένειάς του στις Σπέτσες, μαζί με τον σύζυγό του Τάιλερ ΜακΜπέθ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης άδειασε χθες (9.9) το γραφείο του στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου, καθώς πλέον δεν μπορεί να βρίσκεται στα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, με την τελευταία του εμφάνιση να είναι στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d42nz30nq4y9)

Στην Κουμουνδούρου, την ώρα που ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται στο νησί του Αργοσαρωνικού «κλείδωσαν» οι ημερομηνίες για συνέδριο και εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ μετά τη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή συνεδρίου του κόμματος από την 1 έως τις 3 Νοεμβρίου, ενώ η εκλογή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιηθεί σε δύο γύρους.

Ζυγίζει τις επιλογές του ο Στέφανος Κασσελάκης

Μπορεί ο Στέφανος Κασσελάκης να έχει αποφύγει να μιλήσει μετά την «καρατόμησή» του, ωστόσο αναμένεται να επιστρέψει σύντομα στο προσκήνιο. Αφενός θα πρέπει να εξηγήσει για ποιο λόγο κινήθηκε όπως κινήθηκε, να απαντήσει εάν θεωρεί ακόμη ότι η βάση του κόμματος τον στηρίζει και τελικά εάν πρόκειται να είναι εκ νέου υποψήφιος –ή εάν θα επιλέξει να ηγηθεί ενός δικού του κόμματος, όπως ακούγεται το τελευταίο διάστημα.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d42rvaxr9pup)

Τα χαρτιά τους δεν έχουν ανοίξει ακόμη ούτε οι «87» που αναζητούν το πρόσωπο που θα τεθεί επικεφαλής σε αυτήν την κούρσα, αλλά ούτε και ο Νίκος Παππάς -που ήταν υποψήφιος κόντρα στον Στέφανο Κασσελάκη στην αναμέτρηση πριν από 11 μηνές. Από την πλευρά του, ο Παύλος Πολάκης έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους τόνους ότι θα είναι υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το ενδιαφέρον τους έχουν εκδηλώσει με σαφήνεια οι Νίκος Φαραντούρης και Απόστολος Γκλέτσος. Πληροφορίες θέλουν και τη Ρένα Δούρου να δηλώνει υποψηφιότητα, ενώ δεν αποκλείεται η λίστα να είναι αρκετά μεγαλύτερη.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.