Πολιτικη & Οικονομια

«Προχωράμε, γινόμαστε κάθε μέρα όλο και περισσότεροι»: Το νέο σποτ του Παύλου Γερουλάνου

Το σχέδιο «Αναγέννηση για την Πατρίδα» και όσα είπε σε σημερινή του συνέντευξη

62224-137655.jpg
Newsroom
6’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παύλος Γερουλάνος: Νέο προεκλογικό σποτ για εκλογές ΠΑΣΟΚ
Παύλος Γερουλάνος: Νέο προεκλογικό σποτ από τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ © ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Παύλος Γερουλάνος: Νέο προεκλογικό σποτ ενόψει εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ - Το σχέδιο «Αναγέννηση για την Πατρίδα» 

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος, ανέβασε ένα νέο σποτ, από ακόμα μία περιοδεία του στην Αχαΐα, και συγκεκριμένα, στο Αίγιο και στην Πάτρα, την οποία θα επισκεφτεί πολλές φορές όπως ανέφερε.

«Το πρώτο σποτ για την αγαπημένη Αχαΐα. Θα έρθουν κι άλλα. Σε μία εξαιρετική εκδήλωση στο Αίγιο με δεκάδες φίλους και υποστηρικτές μας, σε μια ακόμη πολύ ζεστή συνάντηση φίλων στην Πάτρα στην οποία θα επανέλθουμε ξανά και ξανά, αλλά και με τον φίλο δήμαρχο Αιγιαλείας, Δημήτρη Καλογερόπουλο, συζητήσαμε τις σαρωτικές μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται το διοικητικό και παραγωγικό μοντέλο της χώρας, για να αναπνεύσει η κάθε τοπική κοινωνία.

Προχωράμε. Γινόμαστε, κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι. Για μια Νίκη Αξιών» δήλωσε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο κ. Γερουλάνος.

Η συνέντευξη του Παύλου Γερουλάνου: Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που διοικείται η χώρα

Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε σήμερα (10.09) στο μοντέλο διοίκησης του Κυριακού Μητσοτάκη σε συνέντευξή του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα».

«O κος Μητσοτάκης, για έκτη χρονιά, συνεχίζει να επιμένει σε ένα μοντέλο διοίκησης εντελώς συγκεντρωτικό», είπε αρχικά ο κ. Γερουλάνος και συνέχισε:

«Όλα πρέπει να βγαίνουν από το Μαξίμου. Αυτό έχει αφήσει Περιφέρειες, όπως η Δυτική Μακεδονία που ήμουν προχθές, η Θράκη, η Στερεά Ελλάδα και η Πελοπόννησος, πραγματικά να αδειάζουν από κόσμο και αυτά που ακούμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας είναι, πια, κραυγές αγωνίας για το τι θα συμβεί σε αυτές.

Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι, αν θέλουμε να παράξουμε πλούτο και να τον μοιράσουμε δίκαια, πρέπει να αποσυγκεντρώσουμε την εξουσία. Αυτό που γίνεται σήμερα, δεν μπορεί να συνεχιστεί. Είναι καταστροφή και ο κος Μητσοτάκης νομίζει ότι βάζοντας ένα χανζαπλάστ, δίνοντας κάποια επιδόματα, και προς Θεού βεβαίως χρειάζονται αυτές οι οικογένειες βοήθεια, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι το μοντέλο διοίκησής του είναι εντελώς λάθος».

Ο Παύλος Γερουλάνος απαντώντας σε ερώτηση για την Έκθεση Ντράγκι, υπογράμμισε πως ακριβώς στο ίδιο πνεύμα της παρέμβασης Ντράγκι, και στην Ελλάδα, χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που διοικείται η χώρα, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις ταχύτητες με τις οποίες κινείται ο κόσμος – κι αυτό ήταν το αντικείμενο του σχεδίου «Αναγέννηση για την Πατρίδα», που παρουσίασε ο Παύλος Γερουλάνος στη Θεσσαλονίκη:

«Όταν κινείται με αυτήν την ταχύτητα, ο κόσμος, εμείς μπορούμε να αρκεστούμε σε αυτό που ακούσαμε από τον κο Μητσοτάκη, χθες; Σας έδωσε καμία εντύπωση ότι ο κος Μητσοτάκης καταλαβαίνει ότι πρέπει να ανεβάσουμε ταχύτητες, ότι πρέπει να κάνουμε μεταρρυθμίσεις, ότι ο τρόπος που διοικεί, δεν κάνει για τη χώρα, δεν κάνει για το καλό της χώρας; Κάναμε μια αντίΔΕΘ, ας πούμε, μια δική μας για να πούμε ότι η ομιλία που πρέπει να κάνει ένας Πρωθυπουργός, σήμερα, είναι μια ομιλία μεταρρυθμίσεων, πραγματικών μεταρρυθμίσεων, που θα κάνει τομές στο κράτος. Δεν μπορεί να κρατάει όλη τη διοίκηση στο Μαξίμου και να περιμένει ότι θα βγει ένα πρόγραμμα ανασύνταξης της Ηπείρου, της Θράκης, της Στερεάς Ελλάδας, της Πελοποννήσου. Δεν έχει εικόνα ο κος Μητσοτάκης».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-d42egfyll5a1)

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.