Πολιτικη & Οικονομια

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές το αργότερο αρχές Νοεμβρίου προτείνει ο Παύλος Πολάκης

«Φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης»

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Πολάκης για εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Εκλογές το πρώτο Σαββατοκύριακο Νοεμβρίου - «Φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος ο Κασσελάκης»

Λίγο πριν τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας σήμερα το μεσημέρι ο Παύλος Πολάκης προσδιόρισε τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές Νοεμβρίου.

«Προφανώς και θα είμαι υποψήφιος και οι εκλογές θα γίνουν το αργότερο στις αρχές του Νοεμβρίου», είπε αρχικά ο βουλευτής Χανίων, ενώ ερωτώμενος για το εάν θα είναι υποψήφιος και ο Στέφανος Κασσελάκης, o κ. Πολάκης απάντησε: « Φυσικά και μπορεί να είναι υποψήφιος».

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι αποχωρήσεις στενών συνεργατών του Στέφανου Κασσελάκη. Τέταρτη κατά σειρά, η Βούλα Κεχαγιά που παραιτήθηκε από τη θέση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας για τον οδικό χάρτη

Στο μεταξύ, η Πολιτική Γραμματεία θα επιχειρήσει να δείξει έναν οδικό χάρτη για τα επόμενα βήματα στον ΣΥΡΙΖΑ με επίκεντρο, το χρονοδιάγραμμα μέχρι την προεδρική εκλογή. Αναμένεται να παραπέμψει στην Κεντρική Επιτροπή, που θα συγκληθεί σε δύο εβδομάδες ώστε να οργανώσει το συνέδριο που θα επικυρώσει τη διαδικασία για εκλογή νέου προέδρου.

Δεύτερο θέμα που απασχολεί τη συνεδρίαση, είναι η παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ που όπως είναι γνωστό θα εκπροσωπηθεί από τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Νίκο Παππά.