Πολιτικη & Οικονομια

Απόστολος Γκλέτσος: Εύχομαι ο Τσίπρας να γυρίσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Απόστολος Γκλέτσος
Απόστολος Γκλέτσος: Εύχομαι ο Τσίπρας να γυρίσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Απόστολος Γκλέτσος: Εύχομαι ο Τσίπρας να γυρίσει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ - Γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε σήμερα (10.9) στον ΣΚΑΪ για την απόφασή του να είναι υποψήφιος πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καθαίρεση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Δεν έχει να κάνει με προσωπική φιλοδοξία τόσο, όσο με το να βάλουμε πλάτη, να τελειώσουμε με αυτή την περιδίνηση για να πάμε μπροστά», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος για την απόφαση σχετικά με την υποψηφιότητά του. 

«Πάθαμε ένα μεγάλο σοκ στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις. Δεν είναι ώρα να αναλύσω γιατί φτάσαμε σε αυτό το σοκ. Πρέπει να βγάλουμε ένα πόρισμα. Το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν ο Αλέξης Τσίπρας αποφάσισε να κάνει χώρο σε κάτι νέο. Εκεί σοκαριστήκαμε πραγματικά, δεν το περιμέναμε και δεν το θέλαμε. Βγήκε ο κ. Κασσελάκης. Την α' Κυριακή ήμουν με τον Ν. Παππά, τη δεύτερη όμως δεν μπορούσα να ήμουν με τους υπονομευτές του Αλέξη και εκείνους που προκάλεσαν τη συντριβή μας, την Έφη Αχτσιόγλου και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο. Χρεώνω στο οικονομικό επιτελείο την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν μου πει ο Αλέξης Τσίπρας να μην διεκδικήσω την ηγεσία δεν θα το κάνω και δεν θα ρωτήσω το γιατί. Έχω μία προσωπολατρεία στον Τσίπρα. Εύχομαι να επιστρέψει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αν εκλεγώ θα έχω υπό μάλης το λυσάρι που λέγεται Αλέξης Τσίπρας», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξής του Απόστολος Γκλέτσος.

Μάλιστα, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να είναι συνυποψήφιός του ο Στέφανος Κασσελάκης, ο κ. Γκλέτσος απάντησε: «Θα ήθελα ο Στέφανος Κασσελάκης να είναι υποψήφιος για να πάρει την απάντηση από τη βάση. Είμαι κατά για όλη την πορεία του Στέφανου Κασσελάκη αυτούς τους 11 μήνες. Δεν ήταν διαγωγή αυτή για αρχηγό αριστερού κόμματος». 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.